: Isabella 2010: Commodore Concept – til både sesong og reise | Din Fritid

Isabella 2010: Commodore Concept – til både sesong og reise

De mange åpnings- og ventilasjonsmulighetene gjør Commodore Concept behagelig å oppholde seg i. Med en dybde på 3 meter finnes det godt med plass til hele familien i det nye Commodore Concept, og ekstra brede dører i fronten gjør at for eksempel barnevognen enkelt kan kjøres inn og ut.

Isabellas Commodore Concept

Denne nye modellen er laget i belagt polyester, noe som gjør teltet ekstra lett å holde rent da det bare trenger en enkel avskylling. Materialet har dessuten et strukturmønster som gir ”liv” til overflaten, og de store vinduspartiene skaper ekstra lys og rom i forteltet. Ventilasjonsåpninger i fronten og begge gavlvinduene gir det best mulige inneklima uansett hvor i verden du befinner deg. Commodore Concept passer like bra for sesongcamperen som for den som gjerne reiser, og hører du til de som reiser mye anbefales det lette og sterke CarbonX-stativet. Ekstra godt med plass får du ved å kjøpe et ekstra tilbygg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden