: Isabella 2011: Funksjonalitet og pent design | Din Fritid

Isabella 2011: Funksjonalitet og pent design

Isabella, Europas største produsent av fortelt og caravanbekledning, står klar til å tilby caravanistene funksjonelle og komfortable rammer til ferie og fritid med et program spekket av veldig gode forteltprodukter til all slags bruk.

Isabella Magnum Concept - 2011 model

Det store delteltet Magnum, er særdeles velegnet til korte turer, da det er raskt å sette opp og vekten er minimal med stativ i CarbonX glassfiber. Selv om teltet er et deltelt, og altså bare dekker en del av campingvognen er det god plass til møblering med et bunnmål på 340x230 cm. Til den nye sesongen har man designet en ny Magnum modell, som er framstilt i materialet IsaTex, som ble introdusert på markedet i fjor med stor suksess i modellene Penta Concept og Commodore Concept. Det er eksklusivt utviklet for og av Isabella i samarbeid med en av Europas ledende tekstilprodusenter og er svært slitesterkt og ikke minst lett å holde rent. Det er ikke spart på utluftingsmuligheter i Magnum med et myggnettvindu med folieklaff i begge gavlene samt ventilasjonstrekant i fronten, noe som gir et behagelig inneklima uten sjenerende insekter.

Penta Concept - 2011 model

Penta og Commodore

Det øvrige programmet omfatter bl.a. Penta Concept samt Commodore Concept som begge ble lansert til 2010 sesongen. Oppmerksomheten rundt disse to modellene har vært overveldende. Ikke minst IsaTex-materialet med sine gode egenskaper, men også fargekombinasjonen og designet, er falt i campernes smak.

Commodore Concept - 2011 model

Penta Concept til den erfarne sesongcaravanisten og Commodore Concept, som dekker både sesong-, men også reisecamperens behov for plass og funksjonalitet. I tillegg finner man klassikeren Ambassador Moonlight i dette årets program - et godt valg for familien på farten. Den 2,50 meter dype modellen i akryl er i lyse og vennlige farger, som innbyr til hygge i forteltet.

Isabellas 2011-program tilbyr dessuten et bredt utvalg av tilbehør, som omfatter tilbygg, når man f.eks. mangler ekstra soveplasser – levegger i mange varianter, både tre- og firefløys pluss Flexleveggen, som kan bygges ut i det uendelige med tilkjøpsmoduler – eller tre typer organizere: smart og praktisk oppbevaring til småtingene.

Isabella Villa

Villa

Isabella kan også presentere helårsteltet Villa, som kan sammenlignes med et sommerhus til campingvognen. En kraftig konstruksjon av 4-kant profiler i aluminium gjør, at Villa kan bli stående i årevis. Man kan alltids forlate forteltet og dra på tur med campingvognen, siden Villa kan stå av seg selv.
- Vi forsøker kontinuerlig å utvikle produktene våre, og ser innovasjon som en viktig faktor i vårt framtidige program. Samspillet mellom en flott design, toppkvalitet og mange praktiske detaljer skal fastholdes, slik at vi også i framtiden kan presentere mye spennende nytt og brukervennlig for caravanisten - det som øker den positive opplevelsen av campinglivet, uttaler salgsdirektør hos Isabella, Morten Kjeldsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden