: Bogense Strand Camping: Ny informativ hjemmeside | Din Fritid

Bogense Strand Camping: Ny informativ hjemmeside

Bogense Strand Camping presenterer en ny flott hjemmeside som viser mange av de severdighetene som Fyn har å by på.

- Vi har fram til nå ”bare” fokusert på de nære opplevelser, uttaler Betina Storgaard, direktør på Bogense Strand Camping. Men, våre mange gjester ønsker hele paletten med opplevelser vist på en mer tilgjengelig måte. Det har vi forsøkt med den nye hjemmesiden, som kontinuerlig vil bli utvidet med informasjon om Fyn.

Lanseringen av den nye hjemmesiden er også en erkjennelse av at utviklingen går i retning av at gjestene ønsker å oppleve stadig mer i løpet av ferien. Det er deilig å slappe av på stranden eller bade i bassenget, men det som virkelig gjør ferien til noe minneverdig, er avbrekket fra hverdagen og de mange nye inntrykkene man får, når familien drar på oppdagelsesferd sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden