: TopCamp Riis: Nå med fire stjerner og betegnelsen Feriepark | Din Fritid

TopCamp Riis: Nå med fire stjerner og betegnelsen Feriepark

TopCamp Riis har i løpet av de siste årene gjennomført betydelige investeringer for å heve kvalitetsnivået og for å gjøre det mer komfortabelt for gjestene.

Blant investeringene kan nevnes stort lekkert kjøkken på 200m2 med sitteplasser, grillhus på 150m2 med utekjøkken og 60 sitteplasser, vaskeri, nye luksushytter, stort serviceområde for bobiler og for bilpleie, renovering av lekeplasser og vannland og helt nylig omlegging av samtlige oppstillingsplasser til større enheter, alle med mulighet for strømtilkobling.

De gjennomførte investeringene har medført at TopCamp Riis av Campingrådet er blitt oppgradert og nå er firestjerners. En oppklassifisering som innebærer at TopCamp Riis nå er blant de 28 beste campingplassene i Danmark. TopCamp Riis har i tillegg til komfortable campingtomter også mer enn 60 hytter i forskjellige størrelser. De mange hyttene betyr at plassen har mange gjester som i utgangspunktet ikke er campere, men som har valgt TopCamp Riis som overnattingssted i forbindelse med besøk på Legoland eller i Givskud Zoo.

I forbindelse med oppgraderingen har plassen endret sin profilering for å tydeliggjøre at stedet er et feriested ikke bare for campere. TopCamp Riis har i den forbindelse endret navn til TopCamp Riis Feriepark, samtidig som antallet opplevelsespakker er betydelig øket. TopCamp Riis Feriepark er et godt utgangspunkt med tilrettelagte opplevelsespakker og overnattingsmuligheter som tiltaler gjester med ulike interesser, ønsker og behov.

Vårt mål er å bli en naturlig destinasjon for folk som søker opplevelser, det være seg det dreier seg om ting hovedsakelig for barn, mat og drikke, shopping og kultur eller friluftsliv uttaler Vivi Degn og Keld Jensen, eiere av TopCamp Riis Feriepark.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden