: Outwell 2010: Smart Tunnal Concept® | Din Fritid

Outwell 2010: Smart Tunnal Concept®

Solide tunneltelt med både inner- og yttertelt, som er enkle å sette opp. Pakk opp, slå i pluggene, og nyt ferien eller festivalen.

Det nye Smart Tunnal Concept fra Outwell er noe helt nytt på teltmarkedet. Fusion 300 og 200 har plass til henholdsvis to og tre personer i en sovekabin og fås i fargene grågrønn, Blue Heaven, rød og Mocca. Det praktiske inngangspartiet har to store vinduer, noe som er noe helt spesielt for et raskt oppsettelig telt.

Outwell Fixed Ground System gir beskyttelse mot vær og vind, skitt og insekter, mens overseilet er 100 % vanntett og holder teltet knusktørt. Teltene leveres klare for oppsetting i en kompakt bæreveske for enkel oppbevaring og transport.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden