: Tyskland: Europas største campingmesse - Caravan Salon Düsseldorf | Din Fritid

Tyskland: Europas største campingmesse - Caravan Salon Düsseldorf

Alle venter i spenning på, at kalenderen skal vise den 28. august 2010, for da slår messen Caravan Salon Düsseldorf opp dørene og viser fram alle 2011 nyhetene.

Hele caravanbransjen venter spent på årets store begivenhet i Düsseldorf, Tyskland, som går av stabelen fra den 28. august til den 5. september 2010. Caravan Salon Düsseldorf åpner dørene og viser fram alle nyhetene til den kommende 2011 sesongen.

Alle merker innenfor campingvogner, bobiler, telt og campingutstyr er representert i hver sin priskategori. I tillegg er det også mange campingplasser og reiseselskap blant utstillerne.

Les mer om utstillingen ved å bruke linken nedenfor.


Dethleffs representert i tre haller

Det nye modellprogrammet fra Dethleffs til 2011 lar ingen ønsker være åpne. Takket være mangfoldet i neste års modellprogram fra Dethleffs – fra begynnermodeller til luksuskjøretøy – er det sørget for at alle entusiaster av den mobile fritiden vil finne en passende modell. I år går messen av stabelen I perioden 28. august til 5. september, og Dethleffs vil bli å finne i tre haller. Hovedstanden er lokalisert til hall 11 (Stand nr. A 25). Der vil bobilistene først og fremst kunne beskue de nye integrerte Esprit modellene med sitt nye design med det uvanlige fargemangfoldet og de sensasjonelt gunstige prisene, samt den nye serien Lifestyle, som er en serie alkovebiler, som byr på en 6-personers planløsning under 3,5 tonn, noe som ganske sikkert vil vekke stor interesse.

For caravanentusiaster er det også to helt nye modellserier å beskue: Den kompakte, lette og funksjonelle begynnerserien New Line samt Nomad, som med sin konvensjonelle innredningsstil avrunder Dethleffs Camper-Klasse. I tillegg vil Beduin med sin helt omgjorte Interiør i komfortklassen og Caraliner i luksusklassen sørge for oppmerksomhet på caravansiden.

Luksus bobilene fra Dethleffs er i år plassert i hall 14 (Stand A 17). Der vil flaggskipet „Premium Liner“, Globetrotter XXL A samt den nye Globetrotter XL I presentert. Entusiaster av litt annerledes og noe utenom det vanlige hva angår fritidskjøretøy vil få sine behov dekket på spesialstanden til Dethleffs i Hall 12 (Stand B 68). Der viser Dethleffs helt spesielle modeller, som for eksempel en Piaggio med alkovepåbygg og en Minicaravan bak en Trike.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden