: Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark tar hjem flere priser | Din Fritid

Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark tar hjem flere priser

I helgen ble enda to priser tildelt den populære femstjerners campingplassen ved Blåvand. Denne gangen var det leserne av det tyske bladet ”Caravanning”, som hadde valgt Hvidbjerg Strand Feriepark til vinner i to kategorier.

Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark

Stemningen var på topp da det i helgen ble delt ut priser på den store messen i Stuttgart. Det var det tyske tidsskriftet ”Caravanning” som sto bak utdelingen, og det var ingen jury som bestemte hvem som skulle vinne. Det var nemlig det tyske bladets trofaste lesere som valgte at bl.a. Hvidbjerg Strand Feriepark skulle motta 2.plassen i kategorien Europas mest sympatiske campingplass og 4.plassen i kategorien Europas mest komfortable campingplass.

- Vi er stolte av at vi blant de mange campingplassene i Europa, er den eneste skandinaviske plassen som har fått en pris, uttaler Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark, som var til stede i Stuttgart for å motta prisene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden