: Holbæk: Utendørs fitnessområde på Holbæk Fjord Camping & Wellness | Din Fritid

Holbæk: Utendørs fitnessområde på Holbæk Fjord Camping & Wellness

På FDM pladsen Holbæk Fjord Camping & Wellness har man i flere år tilbudt gæsterne forskellige former for forkælelse til krop og sjæl - alt lige fra massage, zoneterapi, akupunktur til kropsindpakninger, healing mm. Ligeledes har gæsterne haft fri adgang til swimmingpool, sauna og spapool. Nu tilbydes der tilmed udendørs fitnees.

Holbæk Fjord Camping & Wellness utvider sitt velværekonsept med et 120m2 stort utendørs treningsområde. Treningsområdet er etablert som en integrert del av det øvrige wellness området, som tidligere nevnt består av en oppvarmet og overdekket swimmingpool, sauna og spapool. På treningsområdet finnes bl.a. crosstrainer, moonwalker, leg press, romaskiner mm. I likhet med de øvrige velværefasilitetene (med unntak av wellnessbehandlingene) er treningsområdet til fri bruk for plassens gjester.

- Treningsområdet er vårt siste skudd på stammen innenfor vår velvære tematisering, som vi har arbeidet med de siste fem årene. I motsetning til våre øvrige wellnessprodukter, som er mer avslappingsorienterte, er treningsområdet starten på en rekke nye produkter, som er mer fysisk orientert. Vi har de siste årene opplevd en økende etterspørsel etter noen former for fysisk aktivitet fra gjestene våre. Denne etterspørselen forsøker vi nå å imøtekomme med vårt nye treningsområde, forteller Plassjef Thomas Buch Tøstesen.

I tillegg til det nye treningsområdet, har plassen i tillegg som noe nytt inngått et samarbeid med et lokalt treningssenter. Her kan plassens gjester trene året rundt til en svært fordelaktig pris. Gjestene har mulighet til å kjøpe alt fra et dagskort til 14 dagers adgang til det lokale treningssenteret.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden