: Norge: Trollveggen Camping - midt i Norges mektigste natur | Din Fritid

Norge: Trollveggen Camping - midt i Norges mektigste natur

Trollveggen Camping byr sine gjester på en enestående naturopplevelse, midt i Norges mektigste natur. Nede i vakre og ville Romsdalen, bare 10 km syd for alpebyen Åndalsens ligger Trollveggen Camping. Her kan man nyte en spektakulær utsikt mot fjellkjeden "Trolltindene" og Europas høyeste loddrette fjellvegg; Trollveggen, kjent for dramatiske klatre-ekspedisjoner og dristige fallskjermhopp.På motsatt side av dalen rager fjellet Romsdalshorn 1555m høyt.

Trollveggen Camping

Rauma elv, en av Norges finste elvestrekninger, slynger seg ned Romsdalen like forbi Trollveggen Camping. Fiksekort kan ordnes fra campingen.
En biltur opp den spennende Trollstigen er et “must” for alle som bor på Trollveggen Camping. Andre fine turforslag i nærområdet er f.eks Atlanterhavsveien, Mardalsfossen, Geiranger og Geirangerfjorden. En tur til nyrestaurerte “Brøstsaga” øverst i Romsdalen anbefales, et enstående anlegg med ca 300 år gamle sager og møller drevet av vannkraft.

Trollveggen Camping ligger I Rauma Kommune, “verdens beste kommune for naturglade mennesker” og er et eldorado for fjellvandrere, klatrere, sportsfiskere og alle som liker å ferdes I vakker natur.
En vandretur langs Romsdalseggen, eller ut til Trollveggen fra Trollstigen, må være noe av det flotteste en vandrer kan oppleve. Herfra har man en storslagen utsikt til fjellene omkring, samtidig som man ser ned mot Romsdalen og Åndalsnes. Se gjerne www.romsdal.com
Som gjest på Trollveggen Camping kan man bo i flotte 4-stjerners hytter eller campere på fine gressplener. Store tomter, delvis numererte med strømuttak og med god adkomst. Sanitærbygget er flott og moderne, med varme i alle gulv, kjøkken, vaskerom, handicaprom, toaletter, dusjer etc. Ønsker man å hygge seg med grilling og bålbrenning, kan plassens grillområde benyttes fritt av gjestene.
Fra grillområdet starter en liten tursti som fører deg opp langs “Eiafossen”; ca 600 meter lange, ville stryk i Rauma elv.
Trollveggen Camping har fått en rekke utmerkelser, bl.a annet utpekt av tyske ADAC som en av Norges fineste campingplasser flere år på rad.

Les mer på www.trollveggen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden