: Bogense Strand Camping - femstjerners bycamping på Fyn | Din Fritid

Bogense Strand Camping - femstjerners bycamping på Fyn

Fyn er fint. Bogense er finere. Spesielt når hele byen pyntes opp til Rosefestival og gatene er fylt med feriestemte besøkende. Mange av dem bor på den femstjerners luksuscampingplassen få hundre meter fra sentrum.

Bogense Strand Campings beliggenhet er unik, fordi man kan la bilen stå og gå rundt til de forskjellige tingene i og omkring byen. Bogense sentrum med butikker, restauranter og havnemiljø er et trekkplaster i seg selv.

En gang om året fylles Bogense med eventyr og roser. Sentrum ligger få minutters gange fra den femstjerners campingplassen

Byliv og strandliv

Byferie og badeferie går hånd i hånd i Bogense og alt etter, hva været tillater, så kan man fra dag til dag selv planlegge, hva man har mest lyst til. Stranden er ikke stor, men det er sand og langgrunt, så barna kan boltre seg en hel dag. Ikke langt derfra ligger marinaen, der det kan fanges krabber og småfisk fra moloen. Er man mer tilhenger av shopping og kaféliv, så er Bogense sentrum svært sjarmerende med skjeve romantiske bindingsverkshus. Man spiser godt mange steder og det er alt fra god dansk kromat på Erik Menveds Kro til en overdådig fiskebuffet hos Restaurant Røgeriet på havnen. En gang i året dekoreres hele byen, inkl. varemerket Mannekin Pis, med roser i all verdens farger.

Poolen har både basseng for de små og store barna

Luksus camping

Bogense Strand Camping er en av Danmarks få femstjerners campingplasser, der fasilitetene er helt på topp. Glem alt om camping som i gamle dager. Det er praktiske kjøkkener med de lekreste kjøkkenmaskiner, flatskjermer i taket og hyggelige plasser til bespisning. Badeværelsene er også svært moderne. Det er store rummelige badeværelser, der hele familien kan dusje sammen. Akkurat som man gjør hjemme. Selv menneskets beste venn kan få seg et velfortjent bad under ordnede forhold. I tillegg kommer swimmingpoolen, som er aldersoppdelt, så det er bassenger for både store og små. Badelandet med treningssenter og velvære er både til lek, mosjon og personlig pleie.

Lekeplassen er Bogense Strand Campings store samlingspunkt for de små gjestene

Lek fra morgen til kveld

Man rekker knapt å sjekke inn, før barna har hoppet ut av bilen og funnet lekeplassen. Det er nemlig her man møter de andre barna og det gjør de små med rekordfart. Det er flere lekeplasser fordelt rundt på campingplassen, og det har den store fordelen, at barna aldri leker så veldig langt fra, der hvor de bor. Den kjempestore lekeplassen ligger ved campingplassens inngang og har alle former for lekemuligheter med hoppeputer, hoppeborg (Giraffen), mooncars, husker og mye mer. Lekeplassene har også den fine funksjonen, at de aktiverer barna, og det gjør, at foreldrene kan slappe av. Det gir hele familien ro og mulighet for avslapping.

Det er ofte underholdning på plassen – her er det de kreative fra campingteateret

Aktiviteter og underholdning

Camping er på mange måter det samme som aktiviteter og underholdning, og her er Bogense Strand Camping ikke noe unntak. Et animasjonsteam sørger for, at barna aktiveres og det hele er inkl. i overnattingsprisen. Om kvelden er det underholdning av veldig høy kvalitet. Alt etter årstiden varierer det fra konserter, teater, sirkus, til H.C. Andersen parade og balinesisk dans. Skulle man mot forventning mangle underholdning, så danner Bogenses gamle gater ofte rammen om forskjellige sommerkonserter.

Ørnen troner over Ditlevdals Bison Farm – et herlig utfluktsmål

Hele Fyn rett utenfor døren

En ferie på Fyn har den fordelen, at alle Fyns attraksjoner ligger rett utenfor døren. Odense og de mange slottene og herregårdene er selvskrevne, men der er mye mer. En fottur til Æbelø, når det er lavvann eller en dag ved Lindegårdens Fiskesjø er bare noen få eksempler. Vil man gjerne oppleve noe ut over det vanlige, så kan en sjørøverdag på skipet Castor eller et besøk på Ditlevsgård Bison Farm også anbefales. Sistnevnte byr på et nært møte med præriens imponerende kjemper, og så må man på ingen måte gå glipp av stedets utrolig lekre bisonburgere.

Ved lavvann kan man gå på Ebbevejen til Æbelø

Bogense - utenom sesongen

Når det danske sommerværet svikter eller man bor på plassen utenom sesongen, er det også massevis å ta seg til. Sammen med den innendørs svømmehallen og badeland er det også treningssenter og velvære, der det er rik mulighet for å komme i bedre form eller bare være god mot seg selv. På campingplassen er det et helt menykort med alle de forskjellige tilbudene, som finnes innenfor velvære og behandlinger. Det er jo nettopp i ferien, man har god tid til det.

I den lille hyggelige havnen er det god sommerstemning

Les mer på www.bogensecamp.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden