: Kroatia 2013: CampingIN Park Umag blant Europas beste campingplasser | Din Fritid

Kroatia 2013: CampingIN Park Umag blant Europas beste campingplasser

Den tyske bilorganisasjonen ADAC kårer hvert år Europas beste campingplasser, og det er gode nyheter for de mange nordmenn, som hvert år kjører på campingferie til Kroatia. Bare 137 plasser har mottatt den prestisjefylte prisen, og i år var kroatiske CampingIN Park Umag en av de plassene, som ble beæret med denne tittelen.


Det er blant annet de luksuriøse plassene med utsikt over Adriaterhavet, som har veid tungt i vurderingen av CampingIN Park Umag i ADAC’s bedømmelse

Gode fasiliteter og innkvarteringsmuligheter

Den fornemme prisen skyldes spesielt campingplassens vilje til alltid å forbedre sine fasiliteter og service, og i år lanserer plassen bl.a. en rekke store luksusplasser med uinnskrenket utsikt over Adriaterhavet. Med sine mange og gode fasiliteter og høye servicenivå skiller CampingIN Park Umag seg ut fra sine konkurrenter. Den kroatiske og nå prisbelønte campingplassen har jobbet for å forbedre sin infrastruktur og høyne kvaliteten på sine innkvarteringsmuligheter i forhold til de siste årene, noe som har spilt en vesentlig rolle i ADACs bedømmelse. For eksempel har CampingIN Park Umag i 2013 etablert flere av sine såkalte luksusplasser; store, rommelige teltplasser med uinnskrenket utsikt over Adriaterhavet. Orker man ikke å dra med teltet eller campingvognen, tilbyr CampingIN Park Umag også luksusferieboliger til både par og store familier.


Er ikke Adriaterhavet nok, har campingplassen også et stort barnevennlig basseng

Kroatia er en populær destinasjon

Kroatia blir en stadig mer populær reisedestinasjon for nordmenn. Spesielt Istria er kjent som en billig og attraktiv campingdestinasjon. CampingIN Park Umag ligger helt ute ved kysten i den nordvestlige delen av Istria, ikke så langt syd for den slovenske grensen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden