: Dethleffs McRent – Europas største bobilutleiefirma | Din Fritid

Dethleffs McRent – Europas største bobilutleiefirma

Siden etableringen i 2004 har Dethleffs bobilutleie McRent vært en suksesshistorie. Det heleide datterselskapet av Dethleffs GmbH & Co. KG har utviklet seg til Europas største bobilutleiefirma.

Virksomhetens suksess illustreres best ved at man vise til 49 utleiestasjoner i ti land så langt. Til det kommende forretningsåret er det planlagt ytterligere stasjoner i Europa. Fram for alt i de skandinaviske landene Island og Finland skal det ekspanderes. Men det kommer også til nye franchisetakere i Tyskland. - Nå er det ca. 1200 kjøretøy i vår utleieflåte. Og med de nye utleiestasjonene i Nord-Europa vis disse tallene sikkert overgås, er McRent Holdings forretningsfører Alexander Kastl sikker på. Rent strategisk får Dethleffs utleiedatterselskap McRent en spesiell betydning. - Det er vårt mål, å gjøre enda flere mennesker begeistret for camping som ferieform, forklarer Dethleffs adm. direktør Dominik Suter. Som den første kontakten mot et publikum, som prinsipielt er åpent for en aktiv ferie og outdoorfritid, men som ennå ikke har prøvd en ferie i en bobil, er McRent svært viktig for Dethleffs. Her kan interesserte teste og oppdage campinglivet.


Siden etableringen i 2004 har Dethleffs bobilutleie McRent vært en suksesshistorie

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden