: Enkelt å flytte campingvognen | Din Fritid

Enkelt å flytte campingvognen

De fleste har vel opplevd utfordringene når vognen skal på plass. Det er ofte trangt og små marginer. Da kan en mover til campingvogn være et befriende hjelpemiddel.

Med en Truma Mover og tilhørende fjernkontroll er det å flytte campingvognen en lek.

Enkel manøvrering

Truma Mover XT4 er en ny modell som gir deg presis og enkel manøvrering av campingvognen. Det er bare å hekte av hengerfestet og rulle i vei.
Den nye modellen fra Truma er spesielt designet for tunge vogner og kan flytte campingvogner med to aksler opp til 3100 kilo. Selv småbakker på opp mot 10 prosent helling går greit.

Truma Mover XT 4 er sterk og kan takle selv de største campingvognene.

Lett vekt

Selve manøvreringssystemet veier 60 kg og skal i følge produsenten være det letteste i sin klasse. Som med XT og XT2 modellene bruker XT4 høy-effektive børsteløse el-motorer som har lave krav til batterikapasitet. Mover XT4 er utstyrt med et 55 Ah batteri. All bevegelsene justeres trinnløst noe som gir en smidig manøvrering.


Nye batteripakker

Truma lanserer også tre nye såkalte PowerSets for sin Truma Mover XT-serie. Sentralt i systemet er deres Truma charger BC10, som er en lader som veier en halv kilo mindre enn sin forgjenger. Laderen er konstruert for å fungere selv på kun en 10A kurs, og har tre ladeprogram: Våt/gel, AGM og Optima og et vedlikeholdsmodus. Laderen er i følge produsenten den første som har et eget program som er tilpasset Optima batterier. Et display viser ladestatus på batteriet. Det er enkelt å fjerne og montere laderen som er festet med et klikk-system.
Settet Truma Mover PowerSet består foruten den nye laderen og Optima-batteriet også av to strømkabler og en temperaturmåler. Settet leveres i tre utgaver:
PowerSet light for XT og XT2, PowerSet for XT4 og PowerSet plus med et 75 Ah Optima batteri.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden