: Stamsaas Fritid tar på sjumilsstøvler | Din Fritid

Stamsaas Fritid tar på sjumilsstøvler

Stamsaas Fritid AS er den forhandleren i Norge som selger flest bobiler. Med sin strategiske beliggenhet på Tunejordet i Sarpsborg betjener selskapet bobil-kunder spredt over hele Norge. Nå vil forhandleren også selge Challenger-bobiler.

Stamsaas Fritid utvider og vil nå også selge Challenger.

Satser på Challenger

– Vi utvider vårt sortiment med en særdeles godt innarbeidet merkevare i sterk vekst og som er en av Norges mest solgte bobilmerker: Challenger, forteller daglig leder Morten Alex Myhre.
– Dette er bobiler som holder høy kvalitet og som i likhet med en av våre andre favoritter er bygget i Frankrike på Fiat eller Ford-chassis. Moderne design og høy funksjonalitet vil bidra til å utvide markedet ytterligere i kombinasjon med attraktive priser. Ikke minst viktig for å gjøre bobiler mer tilgjengelig også for yngre brukere. Dermed vil kundene hos Stamsaas Fritid finne fem bobil-merker: Rapido, Carthago, Eura Mobil, Karmann og nykommeren Challenger, sier en fornøyd daglig leder.

Daglig leder Morten Alex Myhre i Stamsaas Fritid satser og ser frem til en spennende sesong.

Europa-garanti

– For at våre kunder som velger å kjøpe brukt bobil også skal få oppleve et bekymringsfritt og forutsigbart eierskap introduserer vi markedets desidert sterkeste garantiordning for brukte bobiler: 100 prosent Europa-garanti. Garantien tilbys for inntil 24 måneder for brukte biler og gjelder i hele Europa. Innholdet er helt på høyde med nybil-garanti som stilles av produsentene og garantireparasjoner kan utføres ved nærmere 180 samarbeidende verksteder i Norge i tillegg til lokale verksteder over hele Europa. Garantiordningen er helt unik da den også dekker enkelte forbruks- og slitedeler samt er overførbar til neste eier om bobilen selges i garantiperioden, forteller Morten Alex Myhre.
Stamsaas Fritid vil også selge alle nye bobiler med fem års garanti. Noen har fem års garanti fra fabrikk, mens andre har kun to år. Med den nye ordningen vil alle kunne få fem år på bobiler solgt fra Stamsaas.

Nå har forhandleren Stamsaas Fritid også fått godkjent sitt verksted som autorisert Fiat merkeverksted.

Autorisert merkeverksted

Stamsaas Fritid har inngått avtale med Fiat-importøren i Norge, Rutebileiernes Standardiserings Aksjeselskap (RSA), som gir firmaet status som autorisert merkeverksted for Fiat Professional-kjøretøyer.
– Dette er plattformen som 90 prosent av alle bobiler er bygget på, og gjør vårt verksted til et av landets mest komplette bobilverksteder - bemannet med spesialister i sitt fag, forteller Morten Alex Myhre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden