: Fortelt for enhver smak | Din Fritid

Fortelt for enhver smak

Danske Isabella har et enormt utvalg fortelt. Her finnes de fleste fasonger og farger. Og selvsagt er det mulig å bygge på forteltet med et nytt fortelt eller en «bod».

En rolig sommerdag nytes i forteltet.

God holdbarhet

For 2014-sesongen presenterer Isabella Prisma som er et fortelt på fire meter i dybden. Prismas styrke og fleksibilitet gjør det til det ultimate fastliggertelt, hvor det beste fra Penta og Forum er kombinert.
Fronten på Prisma kan flyttes frem og tilbake, og det skapes et oppholdsrom med en overdekket terrasse. Ved kjøp av ekstra fronter har du til og med mulighet for å bygge et eget rom i forteltet.
For å sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma utelukkende med den ekstra sterke Zinox Mega Frame rammen. Teltduken er i det nye sterke Isacryl Deluxe, som gjør teltet ekstra holdbart.
Den nye sterke Zinox Mega Frame er et kraftig stålrørsramme med sveisede hjørner og dobbel skruelås på stengene. Mega Frame tåler kraftige stormer, noe snø og store regnmengder.

Capri Coal

Det velkjente forteltet Capri heter nå Capri Coal, det er ideelt til reisevogner da det er produsert i lett akryl, som gjør teltet lett å transportere. Det er raskt å sette opp, så du lett kan flytte deg fra sted til sted.
Går reisen til varmere strøk, gir Capri Coals store myggnettsvinduer god ventilasjon uten sjenerende insekter på varme sommerdager og -netter.

Storebror til Magnum

Magnum har fått en storebror, delteltet Magnum 250 Coal. Det er som navnet avslører 250 cm i dybden, og dermed et romslig reisetelt. For å sikre et godt inneklima har Magnum 250 Coal utallige utluftingsmuligheter og er produsert i pustende Isacryl materiale.

Universal

Ønsker du å campe på flere årstider enn sommeren, er Universal 360 det perfekte valg. Teltets styrke og stabilitet gjør Universal 360 Coal ideell til camping i all slags vær. Forteltet kommer i grått og svart. Har du behov for ekstra soveplasser, ekstra oppbevaringsplass eller en utestue, kan teltet bygges på med Annex 250 Coal. Annekset har store vinduer, full ståhøyde og er veldig reisevennlig siden vekten holdes nede med den lette CarbonX-fiberramme.

Har du et Sun Shine solseil kan du nå kjøpe en tilhørende front.

Sun Shine front

Har du et Sun Shine solseil, kan du nå kjøpe en tilhørende front og raskt gjøre om Sun Shine til et lett reisetelt. Sun Shine fronten har dobbel glidelås på begge sider så den kan festes med kanalstykkene ved sidebeinene på Sun Shine.
Fronten har to inngangsdører og store vinduer og kan deles på midten med en glidelås.

Organizere

I Isabellas 2014-program finner du to nye tilbehør: Multi Organizer og Flex Organizer. Multi Organizer stilles på gulvet i forteltet og er en perfekt oppbevaringsplass til alt fra sko, strandting, blader eller strikketøy. Multi Organizer har tre store rom samt ytterrom og bærehåndtak.
Flex Organizer henges opp i en av teltstengene i forteltet med et smart borrelåssystem. Den har et stort rom delt inn med en hylle og nettlomme på hver side.
Flex Organizer er perfekt til oppbevaring av for eksempel kopper, spill, håndklær eller familiens sykkelhjelmer. Begge organizere kan klappes sammen så de nesten ikke fyller noe når de ikke er i bruk.

Teppe til forteltet

Isabella Carpet er et teppe til forteltet ditt som kommer i mange farger og varianter. Teppene kan klippes til uten at de revner og kan dermed tilpasses til ethvert fortelt.

Isabella Universal 360 Coal er ideell til camping i all slags vær.

Stort utvalg

Gode stoler, praktiske bord, romslige foldeskap, en strandmatte og fold-ut-seng er noen av de møblene du finner i Isabellas sortiment for 2014-sesongen. De praktiske foldeskapene er romslige og gode til å oppbevare alt fra håndklær til kjøkkentilbehør eller toalettsaker. Skapene fås i tre forskjellige størrelser og kan foldes sammen og pakkes sammen i en medfølgende veske.
Isabellas campingbord fås i flere forskjellige størrelser. Bordene kan klappes sammen og tar minimalt med plass ved oppbevaring og transport. De har en praktisk grå overflate som er lett å tørke av. Har du bruk for en ekstra seng eller en lekker solseng, er Isabella Folding Bed løsningen. Sengen er lett å transportere, lett å slå ut og pakke sammen - og god å liggge på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden