: Verkstedkunder er vip-kunder | Din Fritid

Verkstedkunder er vip-kunder

I morgen 9. februar åpner Askjems Camping-Center dørene til bransjens første VIP-Lounge for verkstedkunder i Norge. VIP-rommet er et sted der Askjems-kunder som har bobilen eller campingvognen inne til reparasjon eller vedlikehold, kan slappe av mens de venter. Åpningen er resultatet av et tydelig behov i markedet, heter det i en pressemelding fra forhandleren.


Slik ser den nye loungen til Askjems ut. Foto: Askjems

Behagelig sted å slappe av

Folk kommer langveis fra for å få service på sin bobil eller campingvogn, hos Askjems, forteller forhandleren i en pressemelding. Dette medfører litt ventetid. Derfor ønsker vi å tilby kundene et sted der de kan vente og slappe av i behagelige omgivelser, ikke ulikt VIP-loungene på flyplassene, sier Odd Askjem, daglig leder i Askjems Camping-senter. For å sikre en eksklusiv og behagelig opplevelse har det kostet ca. 700.000 kroner å lage VIP-rommet, med et tilhørende uteområde med parasoller, stoler og bord. Blant fasilitetene er det Wifi, TV, sittegrupper, lesestoff, vafler, mineralvann og kaffe – alt sammen gratis. -Vi har også flere arbeidsstasjoner og bærbar printer slik at du kan jobbe mens du er her, fortsetter Odd. Ideen kommer fra verdens største Campingsenter i Florida, der kunder som kjøper bobil over en viss verdi får tilgang til VIP-området. Men Askjems vil ikke gjøre forskjell på folk. -Er du Askjems-kunde får du tilgang til VIP-rommet hvis du har behov for reparasjon eller vedlikehold av bobilen eller campingvognen, uansett hvor mye enheten din har kostet, avslutter Odd.


Åge Hansen og Mona Mathisen tester ut de nye stolene i vip-loungen, mens Odd Askjem fornøyd konstaterer at kundene hans sitter godt.

De første kundene

Denne dagen var Kongsvinger-paret Åge Hansen og Mona Mathisen på besøk hos Askjems. Som nye eiere av en bobil fra Carthago, fikk de æren av å være de første kundene som fikk se VIP-rommet. -Wow, det er jo kjempefint! Her kan vi sitte lenge og godt. Vi gleder oss til å ta det i bruk, sier Mona smilende. VIP-rommet føyer seg inn i rekken av mange rekorder hos Askjems. Fra før av er de Norges største campingforhandler, Norges første og største bobilhotell, det største utstillingslokalet og den største flaggstangen i Norge. I tillegg til VIP-rommet har Askjems pusset opp kundemottaket og økt kapasiteten fra én til tre skranker. Med satsningen ønsker Askjems å bli best i Norge på ettermarkedet innen bobiler og campingvogner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden