: Hymer 2017: Tungt fokus | Din Fritid

Hymer 2017: Tungt fokus

I fjor var Hymers største nyhet kort og lett. I år benytter de modellskiftet til å forsterke sitt utvalg på tunge premium-modeller.

Mange husker sikkert Hymers Duomobil B-SL 634 som gjorde storslått entré på markedet for et par år siden. Nå kommer lillebror, Duomobil B-DL 534 som er basert på den smalere og dermed lettere B-Class Dynamic Line. Modellen er på 699x222 cm og veier rett under tre tonn med standardutstyr. Ikke galt for en luksuspreget helintegrert bobil. Som sin storebror er den møblert med en U-soffa bak, kjøkken i midten, baderom bak fører og en senkeseng hvor man kan velge å sove på langs eller tvers.

To nye Premium Line

Hymers toppserie på Fiat chassis heter B-Class Premium Line. To nye planløsninger ser dagens lys på 2017-modellene: Den treakslede B778PL med enkeltsenger og B798PL med frittstående dobbeltseng. På bildene ser du B778PL.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden