: Morelo 2017: Top-of-the-line liner | Din Fritid

Morelo 2017: Top-of-the-line liner

På CMT-messen i Stuttgart i vinter varslet Morelo en splitter ny gedigen liner. Nå er den nye Morelo Empire Liner her!


Foto: Produsent

SCHLÜSSELFELD, TYSKLAND:

Foreløpig er det bare bygget en prototype av Empire Liner på Mercedes Atego chassis. Modellen er 10,29 meter lang, 2,50 meter bred og 3,70 meter høy. Serien vil få flere lengder, fra 8,5 til 11,5 meter. Motormessig vil det tilbys alternativer fra 251 til 320HK, prototypen er på 300 hestekrefter. Empire Line vil også kunne leveres på Iveco Euro Cargo chassis. Prototypen vil få sin premiere på Caravan Salon messen i Düsseldorf, omtrent samtidig med at dette magasinet kommer ut, sent i august i år. Prototypen kommer også til Caravanmessen på Lillestrøm. Empire ser mer ut som en buss enn en bobil, men er uansett noe for seg selv. Menneskene bak Morelo har høye ambisjoner, og har siden de forlot Concorde ønsket å lage sine egne løsninger og unike produkter. Sidelukene på Empire er av samme type som mange busser er utstyrt med, og finishen kommer garantert til å være av høyeste klasse.


Det er foreløpig kun produsert en prototype av Morelo Empire Liner. Denne ble presentert for det norske publikum på Caravanmessen, med en prislapp på rundt fem millioner kroner.

Toppmodell

Den tyske kvalitetsprodusenten har fra før seriene Home, som har vært laget både på Fiat og Iveco, men som fra 2017 kun vil produseres på Iveco. Neste steg opp er Loft og så kommer Palace, som tidligere var produsentens toppmodell.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden