: Morelo 2016: Evolusjon | Din Fritid

Morelo 2016: Evolusjon

Morelo lager eksklusive bobiler i klassen 7,5 til 15 tonn, med base i den lille byen Schlüsselfeld i Tyskland. I ryggen har de samme eiere som Knaus-Tabbert-gruppen, solide HTP Investments.

I vinter lanserte Morelo sin ”innstegsmodell” Home, på Iveco Daily chassis. Tidligere har den kun vært på Fiat chassis. Fordelene med Iveco er en bakhjulsdrevet bil med tvillinghjul bak. Bilen er noe høyere og ser større ut, men har likt interiør. For 2016-sesongen har de flere mindre endringer basert på mottoet evolusjon, ikke revolusjon: Morelo Palace har fått en spesialutgave kalt Novel, etter den nyutviklede sittebenken som har skapt større og bedre romfølelse. Apropos romfølelse, det finnes ikke noe som heter nok plass, hevder produsenten. Derfor lanserer de hele fire nye slide-outs, nyutviklet til Palace og Palace Liner for årets modeller. Kjøkkenbenken er også utvidet som en følge av den ekstra romfølelsen.


Bedre romfølelse i Palace på spesialutgaven Novel.

Satser også på alkove

Morelo vil på Caravan Salon i Düsseldorf for første gang vise en Palace Alkove. Bilen er basert på splitter nye Iveco Eurocargo 75E21 chassis. Modellen vil også kunne leveres i en ”lettvektsversjon”, som i denne sammenheng er 7,49 tonn. Morelo Loft får i ny versjon en ansiktsløftning. Frontområdet fra lysene til speilene blir likt som på Palace. To nye interiørløsninger med enkeltsenger og såkalt premium-bad lanseres, Loft 83LXT og 86LBXT.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden