: Niesmann+Bischoff 2017: Årets høydepunkt | Din Fritid

Niesmann+Bischoff 2017: Årets høydepunkt

Det er ingen tvil om hva som er den største nyheten i 2017. Niesmann Smove med ambisjoner om å skape en helt ny klasse bobiler: Halvintegrert liner.

St. Wolfgang, Østerrike: Bobil & Caravan er på luksus-hotellet Scalaria hvor den tyske bobilprodusenten Niesmann har leid hele hotellet for å vise frem sin nyhet. Ryktene om at produsenten skal lansere en tredje serie, som skal være mindre enn Arto, viser seg å stemme. På en flåte ute i vannet står det en bobil dekket med svart duk, og det er åpenbart en halvintegrert modell.

Avdukningen

Det er en stor forsamling som trekker inn til presentasjonen en flott sommerdag i begynnelsen på juli. Daglig leder Hubert Brandl har på forhånd avslørt at ambisjonene er høye, produsenten har som mål å bli bobilverdenens svar på Apple. Og assosiasjonene til Steve Jobs er kanskje ikke tilfeldig i det lyset blir dempet og en enslig lyskaster viser nettopp Brandl. Han forteller om urban glamping og produktets unikhet, før en hvitdekket bobil blir vist frem. Den blir brukt som bakgrunn for en projisert film, som viser nettopp en Smove i både spektakulær natur og science fiction-aktige landskap. Det hele er en meget profesjonell og imponerende forestilling, som avsluttes ved at bobilen blir avduket og viser seg å være en ekte Smove.

Dette er Niesmann+Bischoff Smove

Halvintegrert bobil på Fiat Ducato med AL-KO AMC low frame chassis. Leveringsklar: Mars 2017 Sitteplasser: Fra 2 til 4 Egenutviklet/tilpasset Fiat-front med familielikheter til Arto og Flair. Kan registreres under 3,5 tonn. Utvendige mål (bxhxl): 225x277x743/693 cm. Innvendig ståhøyde: 198 cm. Ferskvannstank: 140 liter, kan også leveres i 200 liter (over 3,5t) Gråvannstank: 120 liter Gass: 2x11 kg flasker Kjøreklar vekt: Fra 2930 til 3100 kg Tilleggsutstyr: Elektrisk takluke (som i en bil). Fast 50 kilos gasstank. Garasje med plass til sykkel (lxh): 206x100 cm

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden