2017-nyheter: Frankia: Smart kjøkken | Din Fritid
2017-nyheter: Frankia

Smart kjøkken

Den finurlige produsenten Frankia går sine egne veier. I år på kjøkkenet.

Marktschorgast, Tyskland: For 2017-sesongen har den tyske produsenten, med franske Pilote-gruppen som eiere, hatt fokus på kjøkken og bad. Også eksteriøret er endret noe, for å sterkere signalisere sin eksklusivitet, i følge produsenten. Men det er kun små justeringer sammenlignet med fjorårets komplett nye front.


Platen over vasken kan brukes som arbeidsflate også når vasken er i bruk, takket være den smarte skuffen hvor platen passer perfekt.

Det største volumet til Frankia er i klassen over 3,5 tonn. De arbeider mye med lettvektsmaterialer som balsatre og laminat. Det har gjort produsentens lette modeller stadig mer aktuelle. 

Kjøkkenet har flere finurlige detaljer som gjør nytte i hverdagen. For det første er kokeplaten todelt, det gir større arbeidsflate i praksis. En tredje brenner er plassert under et lokk i kjøkkenbenken og trylles frem ved behov. Denne kokeplaten kan også fås i elektrisk utgave. 

At lokket over vasken fungerer som en naturlig del av kjøkkenbenken er vanlig, men hos Frankia fungerer lokket som en del av kjøkkenbenken også når vasken brukes. Hvordan er det mulig, tenker du kanskje? Jo, du trekker ut en skive under benken og der er det et hull hvor lokket passer perfekt - og fortsatt kan gjøre nytte som arbeidsflate. 


Frankia har stor senkeseng, hvor du ligger langsmed og dermed får separat adkomst for to personer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden