: Knaus-gruppen 2016: Kompakte vognnyheter | Din Fritid

Knaus-gruppen 2016: Kompakte vognnyheter

Knaus har et bredt og sterkt produktspekter innen campingvogn. Nyeste tilskudd til familien er Sport&Fun.

Som navnet tilsier har modellen fått et moderne og ungdommelig uttrykk, både innvendig og utvendig. Sport&Fun har spreke farger og sorte vinduer. Den har også en stor bakdør som gjør innlasting av sykkel eller andre store gjenstander enklere. Dobbeltsengen er plassert i front. Innvendig har den fått et ungdommelig preg med buet sofa i spreke farger, og skapdørene går i mørkeblått og hvitt. Kjøkkenbenken har tre kokebluss og kjøleskapet på motsatt side er av det romslige slaget. Sport&Fun vil være et godt alternativ for aktive unge mennesker som ikke nødvendigvis tar inn på campingplasser, men som kjører sine egne veier.

Travelino

Av andre nyheter på vognsiden vil Knaus under CaravanSalon i høst lansere sin Travelino, som etter sigende skal veie smått utrolige 650 kg, men være en fullgod familievogn og inneholde mange multi-funksjonelle løsninger. Vi kommer tilbake med detaljer i neste utgave av Bobil & Caravan. Kultvognen TAB vil også komme med noen nye utgaver i 2016. Senere i høst vil vi få se en egen Tab Cult Edition, samt en ny Off-road utgave.

Weinsberg

Det noe rimeligere innstegsmerket Weinsberg lanserer i 2016 sin helt egne nordiske versjon: CaraOne 550 UK. Denne vil ha 10 ulike planløsninger, og 550 UK er en skreddersydd familievogn for vårt nordiske klima - til en meget gunstig pris. Den er ideell for familier med små barn, da dobbeltsengen ligger ved siden av køyesengene bak. Køyesengen kan også gjøres om til egen sittegruppe for de minste. Kjøkkenet er nøkternt, men utstyrt med Dometic 8-serie kjøleskap på 180 liter, med fryser. En enkel vogn, men med alt du trenger, til en fornuftig pris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden