2017-nyheter: Kabe: Medvind | Din Fritid
2017-nyheter: Kabe

Medvind

Svenske Kabe har mer å gjøre enn noen gang, og produsenten gjør det meget bra for tiden. Også med å produsere bobiler.

Kabe hadde i 2016 hele 43 prosent økning i salget av sine bobiler. En av årsakene er at flere og flere ønsker å benytte sin bobil eller campingvogn hele året, og da blir vinteregenskapene spesielt viktige, mener salgssjef Joakim Karlsson.

Ny Classic-modell

En av produsentens nyheter er lanseringen av en helt ny integrert modell i Classic-serien. Nye i740 LGB har en åpen planløsning med to høye enkeltsenger i soverommet bakerst. Foran er sittegruppen med mulighet for å få en senkeseng i taket. Modellen kan registreres for 3,5 tonn. – Classic i740 er et riktig så bra alternativ for alle som prioriterer Kabe-kvalitet, og vil ha en moderne og fleksibel bobil til en konkurransedyktig pris, sier administrerende direktør Peter Carenborn.


Nye i860

Nye i860

Kabe i860 er også en nyhet for sesongen med tandemaksel og en totallengde på 8,6 meter. Modellen har dusj og toalettrom på hver sin side av midtgangen, og modellen leveres enten med to enkeltsenger eller frittstående dobbeltseng. En annen nyhet er at den populære i810-modellen nå også kan bestilles som en LXL-variant, en riktig romslig bobil der dobbeltsengen er plassert i bodelens bakre del. Det innebærer at det nå finns hele fem ulike planløsninger i 810-lengden, i tillegg til at det er mulig å velge mellom enkel eller tandemaksel. På 2017-modellserien blir det også en endring på flaggskipet i910, som får betegnelsen Imperial i910. Denne utstyres med mye utstyr, blant annet hifi lydanlegg, forbreningstoalett, hydrauliske støtteben og aircondition.

Generelle forbedringer

Men Kabe legger ikke ned krefter og utvikling kun på nye modeller. En annen endring er at dinetten i alle modellseriene har en L-formet sofa med et vendbart selvbærende søylebord. Med slide out-funksjon på sofaen ved belteplassen kan man på en enkel måte regulere hellingen på sitte- og ryggputen. Og med det utfellbare armlenet sitter man ekstra deilig i baksetet, forteller Kabe i en pressemelding. Samtlige helintegrerte biler får også nye doble sidevinduer i førerdelen, disse skal isolere enda bedre mot både kulde og lyd.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden