2017-nyheter: Kabe: Godt fornøyd | Din Fritid
2017-nyheter: Kabe

Godt fornøyd

Det er ingen tvil, Kabe er fornøyd med seg selv. Salgsoppgang og presentasjon av det de selv mener er deres sterkeste modellprogram noensinne.

Svenske Kabe, som produserer alle sine bobiler og campingvogner ved sin fabrikk i Tenhult i Småland, hadde i 2016 en salgsøkning på 21 prosent. Det er administrerende direktør Peter Carenborn som forteller at de er godt fornøyd med utviklingen på campingvogn-markedet.


Royal 630FK og Imperial 630FK har et nytt elegant kjøkken i front med mye vindusplass.

Modellprogrammet

Classic er produsentens rimeligste serie og spesielt egnet for barnefamilier. Neste steg opp er den velutstyrte Edelstenserien, luksuriøse Royal, romslige Hacienda med høy komfort og Imperial - en serie i den øverste premiumklassen. Nytt for 2017 er de nye 630FK-modellene i seriene Royal og Imperial med et nytt stort kjøkken i vognens frontdel. Her blir det både komfyr, fire bluss, og mye plass til å pleie sin matlagingsinteresse i et lyst og trivelig miljø. Kjørevognen Classic 560XL med dobbeltseng og 780DGDL, en typisk modell for barnefamilier, er også nye. Flere av Kabes modeller leveres både i 230 og 250 cm bredde.


Flere av Kabes campingvogner leveres både i 230 og 250 cm bredde. Slik at du kan velge den smale om du er mye på reisefot.

Smart styring

Kabe er en av mange produsenter som satser på smart kontroll og styring av vognens innetemperatur, utetemperatur, lys ute og inne, batteristatus blant mye annet. Løsningen blir standard på modellseriene Royal, Hacienda og Imperial. Sikkerhetssystemet ATC, som er et elektronisk stabiliseringsystem er standar på de samme tre seriene. Ellers finnes det mye tilleggsutstyr til Kabe i 2017: Mikrobølgeovn, aircondition, sykkelstativ er produkter som mange kan tilby. Men forbrenningstoalett fra norske Cinderella er et helt nytt tilleggsutstyr for Kabe. Tidligere var det kun Cabby som leverte toalett-løsningen som kun etterlater litt aske.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden