Reiseopplevelser fra sofaen: : Opera i Stuttgart | Din Fritid
Reiseopplevelser fra sofaen: 

Opera i Stuttgart

Liker du opera, og hadde tenkt å legge en tur innom en av sommerens planlagte fremvisninger, som nå er avlyst? Du kan kanskje hente litt trøst i noen gratis innspillinger av aktuelle forestillinger fra Stuttgart Opera.

Stuttgart Opera er en av de institusjonene som har tatt grep for at de som ønsker å oppleve noe ekstra fra sofaen om dagen. Kanskje du hadde planlagt å gå på denne typen forestillinger, eller kanskje du nå kan oppdage at opera er noe du ønsker å fortsette å utforske etter at man igjen fysisk kan bevege seg i konserthus og andre steder.

Som et tips kan vi informere om at Stuttgart Opera i uke 13 viser Sergej Prokofjevs “Die Liebe zu drei Orangen” (Kjærligheten til tre appelsiner) på sin hjemmeside. 

De har også flere forestililnger på hjemmesiden sin, så klikk deg inn og utforsk denne kunstformen.

Se mer info her!

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden