Reiseopplevelser fra sofaen:: Flytende konserter | Din Fritid
Reiseopplevelser fra sofaen:

Flytende konserter

Skulle du vært på konsert som har blitt avlyst? Mange er i den situasjonen om dagen. Noen arrangører anstrenger seg for at du likevel skal få en unik musikalsk opplevelse - rett fra sofakroken. I helgen kan du  følge i Beethovens fotspor.

I 2020 er det 250-årsdagen til Ludwig van Beethoven. I mars var det planlagt en musikalsk båtreise for å følge hans fotspor fra Bonn til Wien med tilhørende musikalsk og kulturelt program. Arrangementet er som forventet avlyst, men blir gjennomført i form av et 48-timers online-program 27. og 28. mars 2020. Programmet vil inneholde konserter, diskusjoner og interaktive aksjoner. 

Se mer her!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden