Ny campingkjede: Topcamp utvider | Din Fritid
Thorstein Berg viser stolt frem det nye Topcamp-skiltet til Bogstad Camping. I oktober blir det nyåpning av Oslo-plassen!
Ny campingkjede

Topcamp utvider

Med utgangspunkt i Hallingdal Feriepark er det etablert en helt ny campingplass-kjede i Norge. Topcamp driver i dag seks campingplasser, og har som mål å bli ti i løpet av neste år.

En klar høstdag møter Din Fritid primus motor og investor Thorstein Berg på Bogstad Camping. Han er ivrig etter å vise frem hva man kan få når man pusser opp en campingplass for 70 millioner kroner.

Historien

Men før vi tar det nye sanitæranlegget og leilighetene på Bogstad nærmere i øyesyn, er det naturlig å ta for seg bakgrunnen for satsingen. Det hele begynte med åpningen av Hallingdal Feriepark i 2013. Så ble Bogstad Camping og Ekeberg Camping hentet inn under samme paraply. I dag er også Sjøsanden Feriepark i Mandal, Onsakervika Camping i Hønefoss og Mjøsa Feriepark i Brumunddal med i Topcamp-kjeden.

Tanken bak nysatsingen er at plassene i stor grad skal ha samme kvalitet. Det betyr minst fire stjerner. Aktivitetene skal også være like, men med en lokal vri. Dette kommer blant annet til uttrykk på minigolfbanene. Alle hytter har en tydelig nordisk profil, og skal være i heltre.

– Alt dette gjør at kundene kan få en så forutsigbar opplevelse som mulig, forteller Thorstein Berg.

Nyåpning i oktober

Bogstad Camping har fått ny bred og flott innkjøring. Når plassen har nyåpning i oktober vil også en stor velkomstportal være på plass. Høres kanskje ut som detaljer, men når vi hører at man blant annet har måttet flytte en busslomme for å få plass, forstår vi at det har vært en omfattende jobb. Nå er innkjøringen bred og oversiktlig, og snart er nytt resepsjonsbygg også på plass.


Et romslig og topp moderne sanitæranlegg er en av mange oppgraderinger som er gjort på Bogstad Camping. Kjøkkenet i de nye leilighetene er fullt utstyrt, og har i tillegg lademuligheter for elbil. 

Motell-leilighet?

12 nye rekkehusleiligheter er oppført på Bogstad. Her er det høy standard, med to soverom, bad og åpen kjøkkenløsning i oppholdsrommet. Alt av sengetøy og kjøkkenutstyr er på plass, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn og glass med stett. Her ser man hvordan eierne tenker nytt: Dette kan fungere for en familie, men like gjerne for to arbeidskollegaer som har et tidsbegrenset oppdrag i området. Og ikke minst håper campingen å kunne tilby eksklusive komplette pakker til danske turister. – Det er jo flotte skimuligheter rett ved, sier Thorstein Berg idet han peker opp på overrennet i Holmenkollbakken. Man kan ta fergen fra Danmark vinterstid, og vi sørger for transport til leiligheten og frem og tilbake til skiløypene. Utenfor er det elbil-ladere, og matbutikken ligger rett ved.

Kjedetenking

Topcamp skal ha samme type brødvarer til frokost, samme menyer i restaurantene og samme kvalitet på vertskapet. Alt for å sette en høy standard, som skal sikre forutsigbarhet og at gjestene skal føle seg velkomne. Et viktig satsningsområde er ungdom. Skal foreldre ha det bra, så må barna trives. Derfor kommer det snart et felles tilbud også til denne aldersgruppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden