: Overtar Ekeberg og Bogstad camping | Din Fritid

Overtar Ekeberg og Bogstad camping

Hallingdal feriepark har nylig inngått en avtale med NAF camping om å overta driften av to av Oslos største campingplasser.

– Dette er spennende, og vi ser starten på en campingplass-kjede, forteller gründer og initiativtaker Thorstein Berg. Han ser et stort potensiale i to av hovedstadens største campingplasser. – Det er rett og slett to perler, hvor begge har en helt unik beliggenhet. Ekeberg med sin unike utsikt og Bogstad med nærheten til naturen. I tillegg er de et godt utgangspunkt for å oppleve Oslos mange tilbud. – Hva er planene videre nå? – Først og fremst skal vi endre på mottakelsesapparatet og vi skal gjøre mindre oppussinger. Så skal vi bruke sommeren og høsten til å lage en mer omfattende plan. For campingplassene. Det er viktig at alle er litt tålmodige, det vil ta noe tid å bygge opp plassene slik vi ønsker å ha de. – Hva er det langsiktige målet med plassene? – Vi har ikke tenkt å kopiere Hallingdal feriepark på Bogstad, det finnes allerede mange positive aktiviteter i området. Men vi vil satse på utleie av sykler og kano. Det vil også bli lekeapparater og minigolf. I tillegg er vi i dialog med Bogstad golf om vi kan få til en mindre lavterskel seks-hulls golfbane. Det er Oslo kommune som eier de to campingplassene. Det gjenstår fem år av driftsavtalen på Ekeberg camping, mens leieavtalen på Bogstad er 40 år. I forbindelse med overtakelsen av de to campingplassene har Kristiansand dyrepark kommer inn på eiersiden i Hallingdal Feriepark. Det gir unektelig mer næring til ryktene om at dyreparken har tenkt å etablere en egen campingplass.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden