Fricamping: En uke langs svenskegrensen | Din Fritid
Natt på Kompassen.
Fricamping

En uke langs svenskegrensen

Bli med på en ukes bobiltur på riksveier og grusveier fra Halden til Trysil, gjennom dype skoger, forbi trivelige skogsvann og fantastisk natur. Det finnes både bobilplasser og campingplasser i området, men nå konsentrerer vi oss om fricamping.

Når jeg er på tur liker jeg å flytte meg hver dag, men helst ikke så langt. Det er lett å drømme seg til den andre siden av landet, og gjerne både på kryss og tvers på samme tur. Da blir det mye kjøring. Snu om litt i hodet, og let etter neste fine sted fra der du er. Det er fint å komme til nye steder, uansett hvor få eller mange timer man har tilbragt bak rattet. Oppdage fine utsikter, nye turområder, og kanskje en badeplass. Med bobil kommer man jo langt nok på en halvtime til at nye eventyr åpner seg. I denne artikkelen får du servert sju høydepunkter, som ligger som perler på en snor...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden