: Talamone camping | Din Fritid

Talamone camping

Denne campingplassens største fortrinn er den fine plasseringen, innerst i en bukt. Det er utsikt til havet, Elba og den lille byen Talamone, som henger seg fast på en klippe ved havet. Stemningen er meget rolig og avslappet.


Foto: Tore Afdal

Rolige omgivelser

Mens de fleste campingplassene i området ligger på rekke og rad, skiller denne plassen seg ut med sine rolige omgivelser. Selve campingplassen har det som trengs, og litt til. Den skiller seg lite ut fra en gjennomsnittlig italiensk campingplass på fasiliteter, hvor det jo er en generelt høy standard. Gode sanitære fasiliteter, spisesteder, butikk og et svømmebasseng finnes på plassen. Foruten å tilby plasser til bobiler og campingvogner leies det ut mange ulike typer leiligheter og telt. Det er ballbaner for fotball, tennis, volleyball, lekeområder for barna, riding, utsiktpunkt med kikkert med mer.


Foto: Tore Afdal

Gunstig plassering

Plasseringen gir naturlig le for vinden, og området har godt med trær som gir behagelig skygge - også på plassene for vogner og bobiler. Det er lite trafikk i området da veien som går forbi kun går til Talamone, og så er det full stopp. Campingplassen har en egen strand som ligger inntil Talamone Wind Beach. Denne er kun for campingplassens gjester, og er en kunstig oppbygget plass hvor det er svært langgrunt. Flott for barn, men vi vil heller anbefale å ta turen til badeplassen i selve Talamone, som er innen rekkevidde til fots. Skal du bade i italienske svømmebasseng må du nesten uten unntak bruke badehette. Greit å vite når du pakker til turen. Ønsker du deg en enklere og rimeligere plass å stå i dette flotte området, så er Talamano Wind Beach et alternativ.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden