Sverige: Kortreist eventyr | Din Fritid
Sverige

Kortreist eventyr

Noen ganger er det fint å kjøre mil etter mil, med favorittmusikken dansende ut av høyttaleren mens landskapet suser forbi. Andre ganger er fem mil om dagen ren lykke, med god tid til hengekøye, bok og kajakkpadling.

Folkevognbussen Olivia har prøvd begge deler. De som har fulgt Din Fritid de siste årene, har møtt henne flere ganger tidligere. Blant annet på luftkjølt tur til Nord-Norge. Denne gangen deler vi en kortreist roadtrip. Olivia og jeg var aldri mer enn fem timer hjemmefra, men likevel var det en eventyrlig tur. Vänern rundt er omtrent 40 mil og kan fint gjøres unna på en helg. Olivia og jeg brukte nesten tre uker på turen fra Oslo og rundt Sveriges største innsjø.

To...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden