Tandådalen i Sverige: Vintercamping | Din Fritid
Tandådalen i Sverige

Vintercamping

Lyset som trenger gjennom den snødekte takluka bekrefter at det er morgen. Vekkerklokka ligger igjen hjemme, for nå er det ferie. Det er mulig å skimte blå himmel der ute og det kribler i kroppen når jeg ser fram til en hel dag på ski.


Det er mange ulike alpinanlegg i Sälen, og har du billett til en av de kan du kjøre i alle. Her er også milevis med langrennsløyper.

Vi er i Sälen, nærmere sagt i Tandådalen, på Caravan Clubs campingplass. Vi har fått låne en campingvogn på fast plass, og må ikke gå mange meterne fra vogna for å nyte utsikten til det imponerende skianlegget rett ved.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden