: Camper for en god sak | Din Fritid

Camper for en god sak

Han er opptatt av at vi kan bety en forskjell for andre, og Per Rune Berg bruker mye av fritiden sin på arrangementer til inntekt for kreftsaken. I mai inviterer han til en bobil og caravan festival i Trøgstad i Østfold.

Bobil og caravan treff til inntekt for en god sak

Arrangementet er siste helga i mai på Olberg Camping. Inntektene fra arrangementet går til Barnekreftforeningen. Arrangøren rigger felles telt med bord og stoler. Her vil det bli servering av kaffe og vafler, samt grillmat. Både fredags- og lørdagskveld blir det levende musikk i teltet med mulighet for dans. Per Rune Berg ønsker trekkspillende bobilister og caravanister spesielt velkomne, her er det ingen grunn til å la instrumentene støve ned hjemme! Musikken vil ha gammeldans-stil og være dansbar, lover arrangøren. I løpet av helgen blir også kreftsyke barn og pårørende invitert. De skal få være med og oppleve musikken og gleden. Arrangøren er også på utkikk etter frivillige som kunne tenke seg å ta i et tak for en god sak. Mer informasjon om arrangementet på Facebook, søk på Trøgstad bobil og caravan festival.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden