European Innovation Awards 2019: Europas beste produkter er kåret | Din Fritid
European Innovation Awards 2019

Europas beste produkter er kåret

Redaksjonene i 17 uavhengige tidsskrifter har talt og kåret Europas beste produkter i caravanbransjen. På en flott middag i Stuttgart under CMT-messen i januar var det høytidelig prisutdeling og høy stemning. Din Fritid satt i juryen og var tilstede under utdelingen.

INTERIØRDESIGN

Carthago liner-for-two
Modellen har en eksklusiv, rund sittegruppe bak i bilen og et ekstra stort kjøkken med stor arbeidsflate. Luksuriøst komfortbad. Dette er en perfekt bobil for to personer, og en meget vellykket satsing på å rendyrke en bobil for denne spesifikke målgruppen.

 

UTVENDIG DESIGN

Niesmann+Bischoff individuelt design
Med nye utvendige farger og unike kombinasjonsvalg, helt etter din egen smak, tilbyr produsenten virkelig individuelt utseende bobiler.

 

TEKNIKK

Kabe Smart Vent
En helt ny måte å tenke energiforbruk på. Vi har ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i huset – så hvorfor ikke i bobilen og campingvogna?

 

INTERIØRLØSNING

Challenger Genesis 274
En kreativ løsning fra en kreativ produsent. Mye innvendig plass og god romfølelse i en 6,39 meter lang bobil med soveplass til fire.

 

BÆREKRAFTIG PRODUKT

Dethleffs - e.home Coco
Miljøvennlig campingvogn for miljøvennlige biler – en meget viktig kombinasjon for fremtidens campingliv. Campingvognen har motor og batterier, og kjører selv opp bakkene. I nedoverbakke lades batteriene.

 

MÅLGRUPPEFOKUS

Knaus CUV
​​Et perfekt valg for de som ønsker noe annet. Knaus ønsker å fornye vår tilnærming til campinglivet med produkter som er mer kompakte enn en tradisjonell bobil. Spennende produkter for å nå en sporty målgruppe.

 

BOBILKONSEPT

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I 580
Markedets mest moderne bobil? Ikke minst på grunn av chassiset er dette en meget spennende bobilmodell som har skapt stor interesse i markedet.

 

CAMPINGVOGNKONSEPT

Bürstner Harmony III
Denne vognen byr på en unik lounge-følelse og er et mesterverk innen design og smarte interiørløsninger.

 

BYBOBILKONSEPT

Adria Twin Supreme
En helt ny måte å tenke plassutnyttelse i bybobil på. Gir en veldig åpen følelse i en kompakt bybobil. Legg til stor takluke og vindu i fronten samt en praktisk skyvedør til badet.

 

ANDRE PRISER

  • Sikkerhet: Meier, bred foraksel for Iveco Daily C65-70
  • Kjøretøytilbehør: Thule Veloslide
  • Campingtilbehør: Go Outside kjøkkenboks
  • Markedsføringskampanje: Sunlight - Camp & Ride
  • Tilbehørskonsept: Truma Aventa Compact

Mer info på: european-innovation-award.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden