European Innovation Award 2020: Europas beste produkter er kåret | Din Fritid
European Innovation Award 2020

Europas beste produkter er kåret

Samarbeidet European Innovation Award består av til sammen 17 uavhengige redaksjonelle tidsskrifter fra 15 land, hvor Din Fritid er Norges representant. Juryen kårer Europas beste produkter i caravanbransjen, og under en høytidelig middag og seremoni på CMT-messen i Stuttgart ble de beste produktene i 2019 tildelt priser.

Bobilkonsept:


KNAUS L!VE I

Juryens begrunnelse: Slående designet front, høykvalitets kromdetaljer og LED-lyskastere i en umiskjennelig form - med dette unike, dynamiske designet representer L!VE I en ny æra med integrerte bobiler til prisen av en halvintegrert.

Interiørløsning og campingvognkonsept:


Adria Astella

Juryens begrunnelse: Med Astella har Adria lansert en ny vognserie for en luksuriøs ferieopplevelse. Utviklingen av Astella begynte med en diskusjon om den virkelige feriedrømmen. Resultatet er et nyskapende og unikt hjem som verken er en campingvogn eller en bobil, men en Astella. Tydelig design, unike panoramadører, ingen unødvendige detaljer, funksjonell og elegant.

Bybobilkonsept:


Sunlight Cliff 4x4

Juryens begrunnelse: Adventure Van er helt unik. Bybobilen er resultatet av et eventyr, kreativitet og fantasi fra utviklerne, hovedpersonene og brukerne. En bobil laget for å trosse varm ørkensand, snødekte fjell og uendelige grusveier. Klar for action, sport og moro.

Interiørdesign og eksteriørdesign:


Hymer VisionVenture

Juryens begrunnelse: Hvem ville gjettet at dette er en bybobil? Hymer VisionVenture-konseptbilen på Mercedes-Benz-chassis er et samarbeidsprosjekt med BASF. Produktet pløyer ny mark hva gjelder design, selvforsyning og lett konstruksjon. Den viser allerede nå hvordan man kan praktisere en moderne livsstil på hjul i 2025. Det er benyttet 3D-trykk og spesiallakk som reflekterer infrarødt lys. Her er både takterrasse og en terrasse bakpå bilen, den siste med utekjøkken. Hymers bobilstudie har pneumatisk sovetak og fremstår som meget innovativ, ikke minst takket være bruken av mer enn 20 ulike typer materialer fra BASF.

Teknikk:


AL-KO Hybrid Power Chassis

Juryens begrunnelse: AL-KO har truffet tidsnerven med Hybrid Power Chassis, noe også en enstemmig jury vitnet om. Hybridkonseptet, som er utviklet sammen med Huber Automotive AG, er basert på det lette AL-KO-chassiset, og gjør det mulig å bruke batteripakker og elektriske drivkomponenter på en modulær måte. Batterikapasiteten er designet for en helelektrisk rekkevidde mellom 50 og 100 km. I andre halvdel av 2020 skal de første konfigurasjonene for bobiler med elektrifiserte bakaksler på Fiat Ducato være tilgjengelige for individuell godkjenning og testing.

Marketing og PR:


Hobbys Optima Ontour Edition-tur til Tromsø

Juryens begrunnelse: Den nye serien Optima Ontour Edition fra Hobby fikk en strategisk lansering - fra konstruksjon til premieren på fjorårets CMT og vintertesten som ble gjennomført i Tromsø.

Måten Hobby har promotert camping med emosjonelle bilder og filmer i alle sosiale kanaler er eksemplarisk og noe hele bransjen nyter godt av.

Bærekraft:


PlugVan GmbH – PlugVan Wohnmodule: Campingmodul til varebiler.

Campingtilbehør:


Dometic CFX3: Kompressorkjøleboks

Tilbehørskonsept:


Veiefunksjonen til AL-KO HY4 støttebein

Sikkerhet:


Carthago LED-lys

ANDRE PRISER:

Sikkerhet: REICH GmbH – Easydriver flashlight

Kjøretøytilbehør: Lippert Components – LCI SmartRoom 2.0 „More space, less weight“

Målgruppefokus: Carthago C-compactline Super-lightweight

Målgruppefokus: Volkswagen California Beach Camper

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden