TakeOff: Fremtiden er lett | Din Fritid
TakeOff er lett nok til å kunne trekkes av det meste med hengerfeste, og er klar til bruk på 30 sekunder.
TakeOff

Fremtiden er lett

Mange vurderer å gå ned i bilstørrelse, eller kanskje også å skaffe seg en elbil. Hvordan skal du da få med deg campingvogna, tenker du kanskje? Svaret kan være en helautomatisk teltvogn, som nederlandske TakeOff.

Totalvekten er på 750 kilo, det inkluderer 200 kilo lastevekt. De aller fleste biler med hengerfeste vil dermed kunne trekke denne. Dette vet produsenten å fremheve - ved å vise frem en Fiat 500 som trekkbil, en assosiasjon som kanskje ikke er tilfeldig? Fra campingvognens barndom var nemlig samtidens utgave av Fiat 500 «minstemålet» for trekkbil hos flere produsenter.

Rekordrask

Denne teltvogna kan forvandles fra å være en kompakt tilhenger til å være «innflyttingsklar» på rundt 30 sekunder, hevder den nederlandske produsenten Easy Caravanning som står bak modellen TakeOff. Produktet er en blanding av en campingvogn og en telthenger. I motsetning til tradisjonelle telthengere, hvor du bretter opp et lokk og bruker dette som en del av gulvflaten før du reiser opp teltet, så «popper» du her bare toppen av hengeren rett opp - og vogna er klar til bruk. Det er raskt og du får fast tak, men det gir mindre gulvplass. For å kompensere for dette tilbyr produsenten diverse varianter av fortelt.

Som standard er vogna utstyrt med kjøkken og to sofaer. Sitteplassene kan konverteres til senger. Det er også noe skapplass under sengene og på motsatt side av kjøkkenet. Produsenten kan fortelle at de jobber å skaffe distributører, og at Skandinavia er et marked de gjerne vil inn i. Nysgjerrig? Du finner mer informasjon på nettsidene: easycaravanning.com.


Slik ser teltvogna ut innvendig.


For å hjelpe på den begrensede gulvflaten vil det bli mulig å kjøpe flere ulike fortelt til TakeOff.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden