Romotow campingvogn: Camping med en twist | Din Fritid
Romotow campingvogn

Camping med en twist

De har ikke anstrengt seg for å lage et kjøretøy som sklir inn over alt, Romotow. Derimot byr den nye vogna på en unik konstruksjon og en fantastisk utsiktsplass - litt over alle andres. Dette er komfort-camping!

I 2020 skrev vi om Romotow. Produsenten fra New Zealand hadde ikke bare kommet opp med en original idé. Det var også bygget en prototype av den eksperimentelle campingvognen som kan vris 90-grader. Nå settes den unike campingvogna i produksjon.

Det å utnytte plassen best mulig, er et evig mål for alle produsenter av bobiler og campingvogner. Tanken om å lage en «slide-out», hvor en del av bilen eller vogna skyves ut og gir ekstra plass når man har parkert, er ikke ny.

Kreativ tanke

Romotows konstruksjon er derimot høyst moderne, og har tatt idéen om å lage ekstra plass når du har parkert et stort skritt lenger. For når støttebena er nede på denne vogna kan du ved å trykke på en knapp folde ut innmaten i denne kreasjonen av en campingvogn. Resultatet er at du får nesten 27 kvm med vogn og uteplass i en 90-graders konstruksjon. Det blir nesten som et lite tun.

Online bestilling

Nå settes vogna i produksjon, og det er mulig å bestille seg et eksemplar. Vi har testet ut bestillingsskjemaet, og du kan velge mellom dobbeltseng eller enkeltsenger. Men det er langt flere valg også, for eksempel om du vil ha doble vinduer, om du vil ha en skylight takluke over salongen, du kan få markise, sammenleggbar sittegruppe som kan plasseres om bord når du kjører, du kan få en såkalt premium finish, elektrisk betjent senkeseng, teppe, 32” nedsenkbar TV, ekstra TV på soverommet, oppgradert multisoners lydanlegg, ryggekamera, wifi-ruter, utvendig projektorskjerm og bærbar projektor, luftfjæring, aircondition, ekstra litiumbatterier, 230 V-inverter, solcellepanel. Taket er i syntetisk teak, og de buede panoramavinduene i fronten er 6 mm herdet glass.

I tillegg tilbyr heldigvis produsenten seg å sende ferdigproduserte vogner til mottakerlandet, om du er forhindret fra å hente vogna i New Zealand.

For å sikre seg en plass i produksjonskøen, betaler man et ikke-refunderbart forskudd på 10 000 NZD, det tilsvarer rundt regnet 66 000 norske kroner.

Prisen på vogna begynner på 2 457 000 kr. Det betyr nok dessverre at det skal mye til for at vi får se den utradisjonelle vogna på norske veier. Men vi kan uansett nyte bildene og hylle kreativiteten.

Teknisk informasjon: Romotow

  • Produksjonsland: New Zealand
  • Vognlengde: 930 cm
  • Lengde uten drag: 774 cm
  • Høyde: 335 cm
  • Innvendig høyde: 205 cm
  • Bredde: 245 cm
  • Bredde som åpen: 754,2 cm
  • Egenvekt: 3400 kg
  • Sengeplasser: 4-6
  • Grunnpris: 2 457 000 kr (levert NZ)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden