Norsk Laika Klubb: Entusiaster på Italiatur | Din Fritid
Vi traff Else Marie og Odd Heggelund på messen i Vikingskipet i mars. De har gledet seg lenge til Italia-tur.
Norsk Laika Klubb

Entusiaster på Italiatur

Om ikke lenge forlater Else Marie og Odd Heggelund og en gjeng Laika-entusiaster Norge til fordel for solfylte opplevelser i Italia. For bobilene blir det sikkert som å komme hjem, når de skal besøke fabrikken de ble bygget i Toscana.

Odd Heggelund er leder i den norske Laika-klubben. Og de skal besøke fabrikken i Italia i sommer. Avreise er 12. mai, og totalt 13 ekvipasjer er med på tur. Turen er lagt opp til at de kjører individuelt, med avtalte treffpunkter. Første møtested er i Tyskland i Buchholz den 13. mai. Så legges det opp til å bruke diverse bobilplasser og campingplasser videre.


Når Laika-gjengen er på tur, avtales det treffpunkter underveis. I tillegg bor alle på samme campingplass i nærheten av fabrikken, når de er i Italia.

17. mai blir feiret ved sjøen Maggiore, på Camping Solcio ved byen Arona. Planen er å ankomme reisemålet Camping Boschetto di Piemma den 21. mai. Dagen etter blir det feiring med felles middag på plassens restaurant.

I løpet av oppholdet i Italia blir det selvsagt fabrikkvisning og besøk på fabrikken. Det blir også mulig å oppleve blant annet den fantastiske byen San Gimignano, for deltagerne. Turen ender offisielt ved Gardasjøen på Camping San Benedetto. Etter det blir det individuelle hjemreiser, og hvem vet – kanskje noen også skal kjøre videre?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden