: Programmet for Caravan Xpo 2024 tar form | Din Fritid
Ikke bare blir det messecamp på årets Caravan Xpo, det blir også mye spennende underholdning.

Programmet for Caravan Xpo 2024 tar form

Caravan Xpo 2024 arrangeres fra 19. til 22. september på Hellerudsletta, og byr på et variert program for hele familien. I tillegg til flotte utstillinger av bobiler, campingvogner og tilbehør. Arrangøren har nettopp offentliggjort helgens aktiviteter og underholdning.

– Vi er glade for å kunne tilby et program som passer for både voksne og barn. Lørdagskvelden blir et høydepunkt med Hasse Hope og Magnus Devold som underholder, med Radiojam som spiller kjente coverlåter, forteller Remi A. Netteland (bildet), kommunikasjonsansvarlig i Caravan Xpo.


Komiker og skuespiller Hans Morten Hansen kommer.

Standup med Hans Morten Hansen

Fredag ettermiddag starter med Hans Morten Hansen som byr på sitt standup-show. Dette gir en god start på helgen.

Familiedag og aktiviteter for barna

Lørdag blir en dag med mange barneaktiviteter. – Vi har klovner med ballonger, ansiktsmaling og et eget område i messehallen dedikert til barna. PAW Patrol-showet på lørdagen blir et høydepunkt for de små, etterfulgt av “Meet & Greet” hvor barna får mulighet til å hilse på karakterene, forteller Remi.

 

– Vi ønsker å skape et trygt og morsomt miljø for barna. Det nye barneområdet i messehallen gjør det enkelt for familiene å nyte dagen sammen samtidig som man får med seg siste nytt innen bobiler og campingvogner, forteller han videre.


PAW Patrol-showed kommer på Caravan Xpo 2024! Copyright 2020 Spin Masters Ltd. All rights reserved.

Feiring av campinglivet

Caravan Xpo handler om mer enn produkter og nyheter innen caravan og camping. Det er en sosial møteplasshvor man kan treffe andre, dele erfaringer, og ha det hyggelig sammen. – Vi vil at Caravan Xpo skal være en messe som feirer det sosiale, det avslappende og det morsomme ved campinglivet. Det er i tillegg en mulighet for folk å komme sammen og se de nyeste produktene fra bransjen, sier Netteland.

Flere spennende nyheter

Caravan Xpo 2024 byr på flere nyheter og arrangementer, som ikke er helt avklart enda: – Vi jobber hele tiden med å forbedre Caravan Xpo for å gi besøkende en enda bedre opplevelse, avslutter Remi A. Netteland. Forhåndsreservasjon av billetter til messeområdet og messecamp blir snart tilgjengelig på caravanxpo.no. 


Radiojam vil stå for det musikalske på lørdagens fest.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden