Caravan Xpo 2024: Årets store begivenhet i rute | Din Fritid
Caravan Xpo 2024

Årets store begivenhet i rute

Etter gode tilbakemeldinger fra i fjor, er planleggingen av årets Caravan Xpo-messe godt i gang. Årets messe finner også i år sted på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo den 19.-22 september 2024.

Caravan Xpo 2024 bygger videre på fjorårets suksess, og arrangøren lover i tillegg fornying og forbedring.

– I år byr vi på en blanding av det beste fra i fjor, samt nye elementer, for alle aldre, sier Remi A. Netteland i en pressemelding til Din Fritid. Han er kommunikasjonsansvarlig i Caravan Xpo.

– Nytt i år er blant annet et eget område for barna inne i utstillerhallen, hvor de yngste besøkende kan utforske og leke i et trygt og tilrettelagt miljø mens de voksne utforsker det bransjen har å by på. Det vil være egen avdeling for food trucks som vil tilby en sosial og kulinarisk opplevelse midt i hjertet av messen, og det vil være et betydelig forbedret utendørs fellesområde med tak og matservering ved messecampen.

– Mens vi fortsatt jobber med å finpusse detaljene, kan vi allerede nå love håndplukkede foredragsholdere som vil dele sin kunnskap og lidenskap for campinglivet, sier Remi A. Netteland. I år vil også scenen for foredragsholderne være inne på messeområdet. Hensikten er å integrere foredragene tettere til selve messen, og å gjøre det enkelt for publikum å oppdage de ulike foredragene gjennom messehelgen.

– Også i år legger vi ekstra sjel i lørdagens arrangement i Caravan Xpo, med et stort kveldsarrangement med kjente navn, et fyrverkeri av et coverband og deilig grillbuffet som i fjor. Vi gleder oss stort til å avsløre årets foredragsholdere og artister til hoveddagen på lørdag, sier Netteland. Utstillerne vil spenne fra de store, anerkjente merkene til mindre nisjebutikker, alle samlet under samme tak i messehallen.

– I fjor var det stor suksess med golfbiler som kjørte shuttle mellom messeområdet og campen. Tilbakemeldingen fra publikum gikk på at det var en praktisk og rask måte å komme seg til og fra bobilen eller campingvognen sin gjennom hele dagen, sier Netteland.

Messecampen forblir et sentralt aspekt av Caravan Xpo, men med forbedringer som arrangørene tror vil løfte helhetsopplevelsen. Campinglivet handler om følelser og drømmer, og det sosiale er helt sentralt i en vellykket caravanmesse.

– Vi ønsker at Caravan Xpo skal være en messe som former seg etter samspillet mellom publikum og utstillerne. Arbeidet vårt handler om å lage en årlig tradisjon som bygger på det campinglivet handler om, nemlig å skape gode minner sammen, avslutter Netteland. Billettsalget starter om kort tid, på caravanxpo.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden