Affinity: Annerledesfabrikken | Din Fritid
Jacek til venstre, Norbert til høyre. Jacek tror en nøkkel til deres friksjonsfrie samarbeid er at de ikke tråkker på hverandres tær. Deres ansvarsområder er helt atskilt. Ikke dermed sagt at de ikke hjelper hverandre om det trengs.
Affinity

Annerledesfabrikken

Når store konserner starter et bobilmerke, ligger tørre økonomiske kalkyler bak. Når Jacek Jaskot begynte å campinginnrede varebiler, var det fordi han elsket campinglivet og ville lage drømmebobilen. Bli med oss til en bobilfabrikk der entusiasme og håndverk styrer.

Affinity er ikke Jaceks første eventyr i bobilbransjen. I 2009 var han med og startet bobilmerket Globe Traveller. I 2019 gikk han sin egen vei sammen med kompanjongen Norbert Adamczewski. De kontaktet Kabe, som de hadde hatt noen kontakter med tidligere, og spurte om de ville være med å starte et nytt bobilmerke. Kabe likte ideen; å ha en fabrikk i Polen har klare fordeler. Dyktige håndverkere og lavere produksjonskostnader enn i Sverige. Dessuten er det korte leveranser til hovedmarkedet Tyskland. Kabe eier 80% av selskapet og håndterer det forretningsmessige. Jacek designer bilene, og...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden