: Isabella Universal 420: Forteltet til bruk sommer og vinter | Din Fritid

Isabella Universal 420: Forteltet til bruk sommer og vinter

Universal 420 fra Isabella tilfredsstiller de fleste camperes krav til helårscamping og mer plass.

Universel 420 tilfredsstiller de fleste camperes krav til helårscamping og mer plass

Universal 420

Fler og fler campere udvider sesongen til også å omfatte vinteren, og interessen for større helårsfortelt er steget markant. En vesentlig del av årsaken er også, at helårsforteltene i dag holder en så høy kvalitet og isoleringsgrad, at de sammen med et solid gulvarrangement og en varmeovn i forteltet fortsatt er et lunt og godt oppholdssted -selv med kuldegrader utenfor.

Det er nå et mer uttrykt ønske om mer plass i helårsforteltet, noe som har gitt seg utslag i en betydelig økning i salget av fabrikkens store Universal 420. Opprinnelig er det bygget opp som et vintertelt, med sterke Zinox stålstenger, knekk og helling på taket, slik at snøen kan skli av, kraftige skumgummiputer som slutter veldig tett mot campingvognen og svært robuste materialer i tak, sider og sokkel.

Selv om Universal 420, samt seriens litt mindre fortelt, i seg selv er veldig stabile og tåler selv veldig harde værforhold, så er det tilrådelig med en såkalt vintersikring, dersom det skal være oppsatt i de strengeste vintermånedene. Det er for øvrig også et krav for forsikringsdekning.

To ekstraoverliggere samt tre støttestænger sikrer fortelt og stativ ved større snemængder

Vintersikring

Vintersikringen består av 2 stk. ekstra overliggere samt 3 stk. støttestenger. Universal-forteltene finnes også i breddene 360 og 300 med teltduk i blå nyanser, mens 420 er i skygrey farger.

Les mer om Universal 420 på www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden