Tett på | Din Fritid

Tett på

Tett på
Drivstoffpriser

Følg med, det lønner seg!

Det viser seg at drivstoffprisene økes sjeldnere enn før, og at det er stor forskjell mellom den høyeste og laveste prisen i løpet av uken. Om du planlegger fylling av tanken, kan du faktisk spare 300 kroner på en 60-liters tank!

Tett på

Programmet for Caravan Xpo 2024 tar form

Caravan Xpo 2024 arrangeres fra 19. til 22. september på Hellerudsletta, og byr på et variert program for hele familien. I tillegg til flotte utstillinger av bobiler, campingvogner og tilbehør. Arrangøren har nettopp offentliggjort helgens aktiviteter og underholdning.

Tett på
Fricamping og favoritt-campingplasser

Bobilguiden Sør-Vest Sverige

Forfatter Magne Klann har hatt stor suksess med sine tre guidebøker om de beste norske overnattingsstedene. Her har han delt tips om fine campingplasser, bobilplasser og fricampinger. Nå har Magne trålet Sør-Vest Sverige. Resultatet er en norskspråklig guidebok om regionen etter samme mal. Totalt 324 steder er omtalt. 

Tett på
Bobilturisme:

FEFI-konferansen 2024

Siste helgen i mai var det før første gang en helt unik bobilkonferanse i Norge. Det var reiselivsorganisasjonen FEFI som la sitt arrangement til Grimstad. 

Tett på
Verdens største:

Caravan Salon 2024 nærmer seg

Det å ha en mobil ferieform er en livsstil preget av frihet, uavhengighet og nærhet til naturen som fascinerer stadig flere mennesker. Til alle fans som allerede føler seg hjemme hvor som helst, eller de som fortsatt ønsker å oppdage denne måten å reise på, vil høstens Caravan Salon åpne dørene fra 30. august (forhåndsvisningsdag) til 8. september 2024.

Tett på
Truma 75 år

Standardutstyret

2024 er et spesielt år for Truma. Det er hele 75 år siden selskapet ble etablert av Philipp Kreis i Putzbrunn nær München. I dag er et varmeapparat fra selskapet nærmest som standardutstyr å regne.

Tett på
Designcamping

Camper av Axel Enthoven

Det er ikke så vanskelig å se hva som har inspirert denne unike teltvogna. Axel Enthoven fra Antwerpen har designet flere enn 1900 produkter, og lanserte i 2009 pop-up vogna Opera.

Tett på
Ferda Evenes

Nå nærmer det seg...

29. mai står det tredje av totalt tre nye Ferda-bygg i den nordlige landsdelen klart til åpningsfest. Et nytt og moderne anlegg er bygget i Normann Skoglunds vei 4 i Evenes. Daglig leder Aleksander Olsen er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine kolleger.

Tett på
Anja bor i bobilen

Norgestur i sommer

Din Fritids danske medarbeider Anja Robanke bor i bobilen på heltid. Hjemmet på hjul passer perfekt for et allsidig og kreativt yrkesliv, som består av å være en «rullende» grafisk designer, fotograf, foredragsholder og barnebokforfatter.

Tett på
Bondegårdsferie i Frankrike:

France Passion 2024

Det er bare å la seg imponere, Europas første og desidert største «bondegårdsferie-formidler», har blitt enda større.

Tett på
Ny utgave ute:

Din Fritid 3-2024

Ny utgave av magasinet Din Fritid er nå i løssalg og ferdig levert til våre abonnenter. Sjekk ut innholdet her, og se gjerne vår utgavevideo:

Tett på
Norsk vegmuseum

Gøy for store og små

Vegmuseet består av flere museer i ett, Norsk kjøretøyhistorisk museum, Norsk Vegmuseum og Norsk fjellsprengingsmuseum. Til sammen byr de på flere tusen kvadratmeter gratis utstilling av kjøretøy med alt fra to til seks hjul.

Tett på
Caravan Xpo 2024

Årets store begivenhet i rute

Etter gode tilbakemeldinger fra i fjor, er planleggingen av årets Caravan Xpo-messe godt i gang. Årets messe finner også i år sted på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo den 19.-22 september 2024.

Tett på
Trafikksikkerhet

Felles Tempo 100 med Danmark

For drøyt to år siden ble det mulig å godkjenne hengere og campingvogner med en norsk Tempo 100-ordning. Fra og med mars 2024 gjelder den norske godkjenningen også i Danmark – og omvendt.

Tett på
Fritid og Caravanmessen 2024

En messe til inspirasjon og hygge

Vikingskipet på Hamar bød på bobiler, campingvogner, el-biler, utstyr til fritidsbruk og camping på årets Fritid og Caravanmesse på Hamar.

Tett på
Solcellepaneler: Ekstra energi på tur

Velg rett solpanel

De fleste er kjent med solpaneler, eller solcellepaneler. Teknologien med å fange solenergi ved hjelp av silisiumkrystaller og konvertere den til elektrisitet har eksistert i mange tiår. I denne artikkelen skal vi forsøke å forklare teknologien på en måte som gjør at du kan kjøpe det solcellepanelet som best passer dine behov.

Sider