Tett på | Din Fritid

Tett på

Tett på
Norges Caravanbransjeforbund inviterte til:

Bransjetreff på Fornebu

Landets eneste bransjeorganisasjon, Norges Caravanbransjeforbund, inviterte sine medlemmer til fagdag og årsmøte, torsdag 13. og fredag 14. februar. Medlemsmassen består av både norske forhandlere, importører og agenter, samt flere utenlandske produsenter. 

Tett på
Dometic utvider

Nytt distribu­sjons­senter

Dometic - som er en stor aktør innen levering av klima, strøm, styring, trygghet, sikkerhet, hygiene- og sanitærsystemer til bobiler og campingvogner -  innvier nytt, stort europeisk distribusjonssenter i Tyskland for å møte fremtidige krav til produktflyt.

Tett på
Ferda Mysen med ny sjef:

Ny daglig leder i Mysen

Sjur Heglund er ansatt som ny leder hos Ferda Mysen, etter Rune Lysaker som har begynt i sin nye jobb som produkt- og innkjøpsansvarlig sentralt i kjeden Ferda Norge AS. Heglund tiltrådte stillingen mandag denne uken.

Tett på
Hymer bygger på:

Investerer for fremtiden

Hymers hovedkontor og produksjonsanlegg ligger i Bad Waldsee, sør i Tyskland. Hymer GmbH & Co. KG har vært en kjent aktør i bransjen i mer enn 60 år. Nå er selskapet i ferd med å gjøre omfattende endringer i produksjonen, forteller de i en pressemelding til Din Fritid. 

Tett på
Bobilskolen - del 2 av 4

Tango for to

Et par, gjerne i en alder der barna har flyttet hjemmefra, er den største kjøpegruppen for bobil. Derfor er markedet rettet spesielt mot disse. Det er ikke lett å velge seg en bobil. Utvalget er enormt!

Tett på
Vennegjeng på camping

"Camping er livet"

Etter mange timer i bil kommer familiene frem til Daftö camping. Barna strømmer ut av bilene og Lars Benjamin (8) utbryter med klar stemme: – Dette er livet!

Tett på
Eksporterer europeisk know-how:

Hymer til USA

THOR Industries danner et nytt datterselskap - Hymer USA - for å produsere og selge europeiske bobiler i Nord-Amerika i 2020. Bobilproduksjon vil skje etter europeiske standarder på en fabrikk i Indiana i USA. De første bobilene er forventet å være i salg på det nord-amerikanske markedet fra 4. kvartal i 2020.

Tett på
Ny utgave av tidsskriftet:

Din Fritid utgave 1 på vei til abonnentene

Din Fritid er i sin 25. årgang, og en ny utgave i jubileumsåret er nå på vei til abonnentene. Fredag 7. februar er også bladet i løssalg. Utgaven er på 100 sider, og det er som vanlig en blanding av reportasjer fra spennende reisemål, produkttester og ikke minst nyheter fra vinterens største bransjebegivenhet: CMT-messen i Stuttgart.

Tett på
Fabrikkbesøk hos bobilprodusenten Benimar

Viva España

En produsent som over flere år har fått et stadig mer solid fotfeste i Norge, er Benimar. Noen vil kanskje synes det er litt naturstridig at en spansk produsent stadig øker salgstallene i Norge, men det har sin logiske forklaring. Din Fritid har vært i Spania og besøkt fabrikken for å få et innblikk i deres bobilproduksjon.

Tett på
European Innovation Award 2020

Europas beste produkter er kåret

Samarbeidet European Award Innovation består av til sammen 17 uavhengige redaksjonelle tidsskrifter fra 15 land, hvor Din Fritid er Norges representant. Juryen kårer Europas beste produkter i caravanbransjen, og under en høytidelig middag og seremoni på CMT-messen i Stuttgart ble de beste produktene i 2019 tildelt priser.

Tett på
Jan Kaspersen takker for seg

En nestor gir seg

Danske Jan Kaspersen har et lidenskapelig forhold til det å tilbringe fritiden på hjul. Som agent for Dethleffs og Sunlight i mer enn 20 år har han satt spor etter seg også i norsk caravanbransje. Nå har den nyslåtte pensjonisten gitt fra seg ansvaret for selskapet han har bygget opp til yngre krefter. Nå er det barnebarn, familie og bobilen som får fullt fokus.

Tett på
Ny teknologi gir nye muligheter:

Så komplisert kan en mutter være

Ford og selskapet EOS ønsker å gjøre det vanskelig å stjele dekk og felger. Tradisjonelle låsemuttere med et låseadapter eller en nøkkel er ikke godt nok, mener de. Derfor produserer de nå unike muttere med tilsvarende nøkkel, basert på ditt stemmeavtrykk. 

Tett på
Statens vegvesen:

Stadig flere velger nettløsninger

Stadig flere av funksjonene som hører inn under servicetilbudet til Statens vegvesen digitaliseres. Og publikum benytter seg av de nye mulighetene i stadig større grad: 9 av 10 salgsmeldinger leveres nå på nett.

Tett på
Harald Camper

En ganske homogen gruppe

Freden har senket seg over sinn og sjel – og over Solifer’n her oppe i dalen. I ny og ne kommer et lite vindblaff og rusker tak i forteltet. Med ujevne mellomrom sier det «poff» fremme i vogna når gassvarmeren kobler inn. Og snart skal det knurre muntert fra kaffemaskinen når en porsjon Dolce Gusto, type Zoega Skånerost, skal produseres. Velsignet være den maskinen. Og campingvogna.

Tett på
RSA Bil

Satser på ”full pakke”

Tett på
Tempo 100

Tempo 100 - også i Danmark

I april vedtok det danske Folketinget det såkalte Tempo 100 forslaget. Dette betyr at ekvipasjer med campingvogner og tilhengere kan kjøre lovlig i opp til 100 km/t på motorveier, hvis de er godkjent.

Sider