Tett på

Tett på
Siste nytt:

Thor + Hymer = Verdens største

Amerikanske Thor Industries kjøper opp hele Erwin Hymer Group, og blir verdens desidert største aktør innenfor segmentet rekreasjonskjøretøy.

Tett på
Caravanmessen 2018

Suksess for Din Fritid

Til tross for færre besøkende var Caravanmessen 2018 en stor suksess for utstiller Din Fritid: Mer enn 50% økning i antall solgte abonnementer sammenlignet med i fjor er langt over forventet, kan kundeansvarlig Heidi Risbråthe fornøyd slå fast.

Tett på
Caravanmessen 2018

Caravanmessen 2018 oppsummert

– Vi har en reell nedgang på 2000 besøkende, forteller Konrad Sel til Din Fritid - etter at søndagens besøk er gjort opp. Tallenes tale avslører at det er en reduksjon på 4740 besøkende. Konrad Sel er ivrig på å forklare årsaken:

Tett på
Caravanmessen 2018

Bra stemning på Caravanmessen

Det er mange besøkende og bra interesse på Caravanmessen på en lørdag ettermiddag. Se vår video-stemningsrapport med både nysgjerrige og kjøpeklare kunder, og ikke minst mange spennende nyheter.

Tett på
Caravanmessen 2018

Bra start på Oktoberfesten

Det var folksomt og god stemning i Oktoberfest-teltet utenfor Caravanmessen på arrangementets første dag. De besøkende fikk underholdning av dyktige musikere, og sangere - og flere fikk seg en svingom på dansegulvet. Se bilder fra arrangementet her:

Tett på
Caravanmessen 2018

Blir en rekordmesse

– For andre året på rad har vi klart å fylle hele Norges Varemesse. Og ikke bare det: Vi har fått til en bedre plassering og utnyttelse av standene, noe som har gitt 1000 kvadratmeter ekstra utstillingsflate. Hver eneste meter er fylt opp med spennende produkter og nyheter, så her er det bare å krysse av i kalenderen og møte opp på Lillestrøm 13. - 16. september, forteller en entusiastisk messesjef, Konrad Sel.

Tett på

Ferda overtar Mysen Caravan

Mysen Caravan i Eidsberg kommune i Østfold går inn i Ferda-kjeden, og blir den ellevte forhandleren som melder overgang til den forholdsvis nyetablerte grupperingen.

– Østfold er et viktig fylke for vår bransje, med en betydelig omsetning av bobiler og campingvogner. Derfor ønsker vi å være representert her, sier Bengt Heggertveit, konsernsjef i Ferda.

Tett på
Baneracing med bobil

Sporty bobilkjøring

DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) er tysk baneracing. Å la to profesjonelle førere slippe til med hver sin bobil på en racerbane er neppe gjort før. Men så er det ikke hvilken som helst bobil som skulle testes heller.

Tett på
Statistikksnakk

Bestselgerne i Norge

Hymer styrker sin posisjon som landets desidert mestselgende bobilmerke, mens Adria utfordrer Hobby på vognsiden etter at tallene for første halvår av 2018 er telt opp.

Tett på
Bobil for småbarnsfamilien

Med bobilen full av barn

Alle i familien Nilsen er enig om at bobillivet passer småbarnsfamilien perfekt. Ikke rent sjelden får de høre fra godt voksne bobilnaboer at det er hyggelig når det kommer en bobil full av unger som «velter» ut av bilen.

Tett på
Kabes 2019-innovasjon

Miljøvennlig friskluft

Michael Blomqvist fyrer av en røykpatron for å forklare hvordan Kabes siste nyvinning fungerer. Siste nytt fra den svenske produsenten er et avansert sirkulasjonssystem med varmegjenvinning.

Tett på
Sprer god stemming

Glade Campere

Musikalsk camping og god stemning er stikkord når denne gjengen av bobil- og campingfolk reiser på tur sammen.

Tett på

Gladnyhet: Det blir messecamp

Etter at det ble avklart at Hellerudsletta ble uaktuell som arena for messecamp i vår, har arrangøren for Caravanmessen 2018 jobbet hardt med å finne alternativer. Nå har de lykkes: Det BLIR messecamp, og den blir på Gardermoen Raceway Arena!

Tett på

Inviterer til Oktober-fest på Caravanmessen

Tre kvelder på rad, fra torsdag 13. til lørdag 15. september, ønsker arrangørene velkommen til et telt på 600 kvadratmeter på parkeringsplassen foran Norges Varemesse på Lillestrøm. Teltet åpner klokken 18.00, samtidig med at messen lukker dørene, og teltet stenger ikke før klokken 02.00.

Tett på
Et bokstavelig talt stort bobiltreff

Morelo-familien møtes

Når to voksne, to barn og to hunder skal på ferie kreves det mye av bobilen for at det skal bli en vellykket tur. Det har familien Stuvstad erfart. Løsningen ble en Morelo, og nå kan ikke entusiastene tenke seg noe annet.

Tett på
Veterancamping

Camping paa gammelmaaten

Norsk Veteran Camping gjør det på gammelmåten. Klubben har som mål å samle, ta vare på og bruke gammelt campingutstyr og tilbehør, og det må være eldre enn 30 år.

Sider