: Hymer Nova 580 SL – Årets caravan i England 2009 | Din Fritid

Hymer Nova 580 SL – Årets caravan i England 2009

Hymer Nova 580 SL ble valgt til Caravan of the Year 2009 innenfor kategorien “Beste Interiør Design” av det britiske tidsskriftet Which Caravan.

Hymer Nova 580 SL – Årets caravan i England 2009.

Som grunn for utnevnelsen trakk juryen fram bruken av tre ulike materialer i møbler og gulv design. Kvaliteten på stofftrekket ble berømmet for å være det beste og mest komfortable som juryen noen gang hadde testet. For det tredje ble hele vognens lyssetting ansett å være den mest spektakulære og særpregede, og spesielt berømmet man LED-lampene under overskapene.

Juryen berømmet også det hendige hyllesystemet samt designet på vaskerommet på Hymer Nova 580 SL for å inneha spesielt praktiske designelementer.

Juryen bemerket i sin konklusjon at det kun er et par produsenter i markedet som helhet som på en slik måte hadde lykkes i å kombinere et særpreget interiørdesign som gir en bemerkelsesverdig atmosfære kombinert med brukervennlig funksjonalitet.

Denne utmerkelsen understreker at Hymer er på rett spor med sin grunnfilosofi om å produsere produkter med topp kvalitet på et høyt designmessig nivå.

Tidsskriftet Which Caravan utkommer månedlig i England og nyter stor anerkjennelse innenfor caravanbransjen. Over 40 vogner blir presentert i hvert nummer, og testernes synspunkter gir i mange tilfeller sterke argumenter for kundenes fremtidige valg.

På hjemmemarkedet i Tyskland omfatter Hymer Nova SLserien ni modeller. Møblementet er laget i noe man betegner som Toskana Cherry med rammer i ekte tre med speilflater i skinnimitasjon. Den nye generasjonen av sitteputer gir stilfulle trekk kombinert med maksimum komfort. Det fasjonable gardindesignet og matchende bord og benkeplater gir en trivelig atmosfære. Vognenes interiør er godt opplyst av spot-lights og nye taklamper. Det var spesielt disse detaljene som foranlediget at valget falt på Hymer Nova 580 SL som Årets campingvogn 2009 innenfor kategorien ”Beste Interiør Design” i England.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden