: Hymer vinner kundeundersøkelse | Din Fritid

Hymer vinner kundeundersøkelse

Ved en spørreundersøkelse blant leserne av det tyske fagbladet Reisemobil International seiret Hymer blant volumprodusentene innenfor kategorien kvalitet. Avgjørende var her erfaringene vedrørende kjøring og opphold i bobilen. Videre dreide det seg om en den samlede kvalitetsfølelsen samt feil på kjøretøyet.

Ved vurdering av kategeorien basiskjøretøy med hovedvekt på forbruk, sittekomfort og bearbeiding av førerhuset ga Hymer også det beste inntrykket. Innenfor kategorien bokomfort og service oppnådde Hymer en god annenplass.

Overlegen vinner ble Hymer i en spesialkonkurranse om den beste internettsiden. Her stadfestet kundene, at øvrige produsenter ikke en gang var i nærheten når det kom til presentasjon på nettet.

Konklusjonen på årets rundspørring om „König Kunde Award 2008“, bekreftet at Hymer blant volumprodusentene på nesten alle områder var blant de best plasserte og ga et svært så positivt inntrykk.

De siste resultatene i „König Kunde Award“ stadfestet med all mulig tydelighet at Hymer konsernets grunnfilosofi om „alltid å gi presise og korrekte svar på alle ønskemål fra kundene“ har slått igjennom og blitt høyt verdsatt av publikum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden