: Aktiv ferie på TopCamp Kattegat Strand Camping | Din Fritid

Aktiv ferie på TopCamp Kattegat Strand Camping

TopCamp Kattegat Strand Camping tilbyr mange forskjellige aktiviteter for barn i alle aldre: aktivitetshall, multiarena, hoppeland samt et område med dyr. Det er mange lekeplasser, som kan imøtekomme alles ønsker og disse er dessuten fordelt over hele plassen.

På TopCamp Kattegat Strand Camping er det virkelig snakk om aktivitetsprogram for alle barna i familien. Det er fyllt med aktiviteter for både store og små. I tillegg til et velfyllt aktivitetsprogram kan man også hygge seg med mange forskjellige dyr eller bade ved den barnevennlige stranden, som plassen ligger rett ned til.


Fra kosekaniner til spyttende lamaer

Hver eneste dag har du mulighet til å leke med kaniner, marsvin, geiter eller bare kose med lamaene Dupont og Dupond! Hver dag kan du være med på å fore dyrene og få en gratis ridetur på de mange hestene! To ganger om dagen i høysesongen er det mulighet til å bli med på guidet ridetur langs stranden og i skogen. I høysesongen har hestene fri på lørdagen. Som noe helt nytt vil det også være mulighet til å ta med sin egen hest!


Lekeplasser med utfordringer for alle

Overalt på TopCamp Kattegat Strand Camping er det lekeplasser til barna, og det finnes alt fra heftige taubaner for de helt store, til små oaser med et lite lekehus, sandkasse eller huskedyr for de helt små. Lekeplassene til de aller minste ligger rett ved enhetene, så de ikke blir borte på den store plassen.


Ferietilbud til din tenåring

TopCamp Kattegat Strand Camping har også tenkt på din tenåring i ferien. Hele sesongen arrangeres det veldig mange forskjellige aktiviteter, som kan være alt fra videokveld til skumparty på stranden. Dessuten finnes det i aktivitetshallen et teenage-rom bare for tenåringer, så det blir ikke kjedelig. Familien Petersen, som eier plassen, har selv fire barn, så de vet hva som kreves, når det skal arrangeres underholdning for din tenåring i ferien.

Aktivitetsprogram

Hver uke i alle skoleferiene utarbeides et ukeprogram for aktivitetene på plassen. Aktivitetsprogrammet kan ses på TopCamp Kattegat Strand Campings hjemmeside. Her kan du også se mer om de aktiviteter som det er mulighet til på plassen.

Attraksjoner i Nord- og Østjylland

Det finnes en del store attraksjoner som er et besøk verdt, når man legger ferien til Kattegat Strand Camping. Innenfor en avstand på ca. 1 times kjøring kan du besøke Nordsjømuseet i Hirtshals, Fårup Sommerland i Blokhus, Randers Regnskog eller besøke Den Gamle By i Århus.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden