: Aktiv i Vestnorge: Utenfor allfarvei | Din Fritid

Aktiv i Vestnorge: Utenfor allfarvei

I Vestnorge går noen av de mest populære og spektakulære fjordturene i landet.

Opplev landsdelen som er kjent for sitt vakre og mektige landskap med fjell, fjorder, fosser og isbreer. Heritage Adventures sine dagsturer i indre Sognefjord er laget for mennesker som søker mektige naturopplevelser, og som ønsker å komme nærmere naturen og bort fra de strie turiststrømmene.
Turprogrammet “Utenfor allfarvei” tilbyr to kombinasjonsturer med fjordcruise, vandringer og stopp i fredelige skatter av små fjordgrender og daler i Nærøyfjorden verdsarvområde. Både “Nutshell & Vandring”, som er en opplevelsesrik og aktiv variant av den klassiske rundturen, og “Fjord & Kultur”, er opplevelser utenom det vanlige.

Heritage Adventures har et omfattende utvalg av skreddersydde turer og arrangement i fjordområdet. La erfarne og serviceinnstilte guider og medarbeiderer ta deg med til steder som andre haster fort forbi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden