: Lounge fra dwt - moderne, lett og fleksibelt | Din Fritid

Lounge fra dwt - moderne, lett og fleksibelt

Med det nye kuppel-delteltet Lounge, tilbyr dwt et moderne lettvekts telt til reisecamperne.

Lounge er årets tilbud til campere på farten, teltet er lett, tar liten plass og er lynraskt å sette på vognen.

Lounge er helt etter boka. Det nye kuppel-delteltet fra dwt-telt er bekvemt og romslig. Med sin dynamiske form og diskrete fargetoner, passer det - med sine to forskjellige størrelser, til nesten alle campingvogner. I tillegg er Lounge med en vekt på bare ti kilo en riktig lettvekter. Lounge er med et praktfullt design, gode materialer, en virkelig nyutvikling som dwt kan være stolt av.

Kuppel-delteltet har i motsetning til de konvensjonelle delteltene avgjørende fordeler:
Det ser ikke bare smart og dynamisk ut, det står også fast i all slags vær. Uten loddrette sider og forstyrrende takflater får vinden så lite motstand som mulig. Med Lounge har dwt´s teltdesignere nok engang gjort en vellykket jobb.

Lounge kan lynraskt forvandles til en deilig luftig terrasse.

Materialet i polyester-ripstop-stoff kan klare et vanntrykk på 3.000 mm. De mange mulighetene til stormoppspenning gir øyeblikkelig sikkerhet. Her kan selv det dårligste været ikke forårsake noen skade. Gjennom spesielle støttestenger og skumgummikraver har dwt skapt optimal tetting av overgangen mellom telt og vogn slik at regn og vind ikke kan komme inn.

Teltet er lett å slå opp og tar ikke stor plass slått sammen. Lounge kan benyttes til nesten alle gjengse campingvognmodeller, og det lille teltvidunderet er også fleksibelt utstyrsmessig, bl.a. kan alle sidene tas av og på, og på den måten blir Lounge til en luftig terrasse. Men selv i lukket tilstand er utluftingen i orden, da utluftingsvinduene i de to sidene er delt – halvt myggnett, halvt som klar folie. Og vil man gjerne sitte uforstyrret, kan vinduene lukkes med de medfølgende vindusklaffene.

Uansett om det er for den lille familien, reisecamperne, eller til fisketuren i helgen er det ingen tvil: Lounge er perfekt for dem som er i bevegelse, og ofte bytter plass. I tillegg kommer den framragende og konkurransedyktige prisen og den gode kvaliteten. Derfor lener du deg med Lounge rolig tilbake, nyter friheten med å reise – du har funnet det perfekte supplement til din campingvogn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden