: Outwell: Komfortabel ferie i friluftslivets tegn | Din Fritid

Outwell: Komfortabel ferie i friluftslivets tegn

Snart kommer tiden, da årets sommerferie skal planlegges - man skal slappe av og nyte fellesskapet med familie og venner.

Feriemulighetene er mange, men flere familier velger nå i høyere grad en ferieform der de kan komme tettere på naturen. Nå er det mulig å kombinere en ferie i friluftslivets tegn, med den komforten som de fleste familier ønsker når man nyter avbrekket fra en ellers hektisk hverdag. Outwell presenterer i år igjen en rekke spennende nyheter til campingfamilier, som legger vekt på gjennomtenkte detaljer, komfort og plass til hele familien.

Outwell introduserer i 2010 en helt ny teltserie, som byr på alt hva en aktiv campingfamilie kan ønske seg. Fantasy kolleksjonen kommer i en elegant og forfriskende blå farge, og leveres komplett med det populære ”barnerommet”, som om dagen er barnas favorittsted med basketballnett i taket og om natten et drømmested med stjernehimmel. Med Fantasy teltene får familien også en mengde muligheter for utendørsaktiviteter i form av Outwells nye aktivitetsvegg og strandsett, som følger med teltene. Aktivitetsveggen kan enten monteres på teltet, mellom to trær eller fritt på to medfølgende stålstenger, som kan justeres i høyden – så er familien klar til å spille for eksempel fotball, tennis eller strandvolleyball. Det er en lang rekke gjennomtenkte detaljer på de nye Fantasy teltene, blant annet vannsøyletrykk på 3000 mm, som gir god beskyttelse i all slags vær og Outwell Sealed Ground System (OSG System – isydd bunn), som beskytter mot trekk og holder sand, skitt og småkryp ute.


Smart Tunnals

Så blir det ganske enkelt lettere å sette opp telt - de nye Smart Tunnals* er miniversjoner av et tunneltelt, og kan slås opp i løpet av få sekunder. Smart Tunnal teltene fås i to serier – Fusion og Vision - og har egenskaper, som man normalt bare finner på større og mer tekniske tunneltelt – stor stabilitet, 3000 mm vannsøyletrykk, Outwell Fixed Ground System (OFG System - integrert bunn) og formonterte innertelt. Fusion teltet har vinduer og et ekstra stort inngangsparti til oppbevaring. De nye Smart Tunnals er uunnværlige, når familien har en enkelt overnatting på vei til feriedestinasjonen, til overnattende gjester, på festivalen eller som ekstra telt til barna.


Luksus og komfort for alle pengene

Hvis man ønsker luksus er AvantGarde eller Premium teltene fra Outwell et must. Med perfeksjon som eneste parameter fortsetter AvantGarde kolleksjonen med tre telt, som alle har lukkede fronttilbygg med tilhørende gulv med høye kanter. De moderne Mocca-stripete innerteltene, det elegante trykket på teltduken og de store panoramavinduene, som slipper en masse lys inn i det store oppholdsrommet gjør, at man lett føler seg hjemme i et AvantGarde telt. Her er luksus og komfort nøkkelordene. Outwell lanserer i år også lukkede fronttilbygg med tilhørende gulv med høye kanter til alle Premium teltene, og for å gi kolleksjonen et designmessig løft har innerteltene fått en elegant grønn stripe, som passer til resten av teltenes interiør. Man skal heller ikke være redd, hvis sommerværet viser seg fra sin verste side – teltduken i både AvantGarde og Premium kolleksjonen kan motstå stort sett alle værforhold (vannsøyletrykk på 5000 mm), og alle teltene er utstyrt med kraftige stålstenger.


De Luxe

Outwell De Luxe teltene lever opp til navnet med en uovertruffen campingkomfort, bekvemmelighet og fornuftige priser. Alle telt har isydd bunn, noe som beskytter mot trekk og insekter og gjør oppsettingen mye enklere. For eksempel den nye Oakland serien, som fås i fire størrelser. Alle er spesielt stabile, har store panoramavinduer og er veldig lette å sette opp, selv Oakland XL, som har plass til 5 personer. Oakland teltene har en bra ståhøyde både i sovekabinene og oppholdsrommene pga. Outwell Extended Frame System (OEF Systemet)

I tillegg til telt har Outwell også alt det tilbehør som skal til for å gjøre feriehjemmet fullkomment: Fargeavstemte vegg-til-vegg tepper, teltunderlag, sol- og leseil, funksjonelle garderober, kjøkkenbord, stoler og bord, soveposer, madrasser, vesker, lamper og kjøkkenutstyr – ja alt det hjertet måtte begjære for å gjøre campingferien helt perfekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden