: Easy Camp: Smart pop-up telt | Din Fritid

Easy Camp: Smart pop-up telt

Gjør deg klar til festivalsesongen med de smarte pop-up teltene fra Easy Camp.

Pop-up teltene Camouflage og Hot Summer fra Easy Camp slår seg opp selv, når teltposen åpnes, og det tar bare to sekunder å slå opp. Med Easy Camp’s Camouflage eller Hot Summer pop-up telt er du sikker på å kunne finne teltet ditt på campingplassen. Camouflage fås med grønt eller blått kamuflasjemønster, som helt sikkert skiller seg ut. Hot Summer leder tankene hen på cocktails, palmer og hvite sandstrander med de retrogule og brune fargene, med et piff av havblått.
Med et pop-up telt fra Easy Camp sover du tørt og godt, hvis den norske sommeren skulle vise seg fra sin våte side. Det er også et ideellt telt å ta med på årets mange festivaler i Skandinavia. Det er mulighet for å få frisk luft inn i teltet, da det er to ventilasjonshull i hver ende. Dessuten kan myggnettet dras ned selv om ”døren” er åpen, noe som holder innsekter ute.

I Easy Camp’s kolleksjon finner du også soveposer og selvoppustelige liggeunderlag med innebygget hodepute.

Les mer om teltene og priser på hjemmesiden nedenfor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden